Ο Χάρι Χόλε επιστρέφει και κρατάει «Μαχαίρι»

jo-nesbo-maxairi
ΠΕΜΠΤΗ, 09 ΜΑΙΟΥ 2019

Λιγότερο από ένας μήνας μένει ως την έκδοση της νέας περιπέτειας από τον Jo Nesbo.

Το Μαχαίρι κυκλοφορεί στα ελληνικά στις 6 Ιουνίου και είναι γεμάτο αιχμηρά αντικείμενα, όπλα, φονικά και γνώριμους από το παρελθόν εχθρούς.
 

Οι εκδόσεις Μεταίχμιο δίνουν στους φαν του Nesbo και του Χόλε τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν την ειδική έκδοση με υπογραφή και αφιέρωση του Jo Nesbo. Μπορείτε να δεσμεύσετε το αντίτυπό σας κάνοντας την προπαραγγελία σας μέσω του eshop μας ή απλά να επισκεφθείτε το βιβλιοπωλείο της περιοχής σας και να το δηλώσετε. Οι πρώτοι 50 που θα παραγγείλουν ηλεκτρονικά από το www.metaixmio.gr την ειδική έκδοση θα λάβουν και μια χρήσιμη και πολύ πρακτική τσάντα Nesbomaniac.
Η ειδική αυτή έκδοση ισχύει για περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, από σήμερα μέχρι και την πρώτη μέρα κυκλοφορίας (6/6/2019).
 

 Ο Jo Nesbo πρόσφατα τιμήθηκε με το έγκριτο Raymond Chandler Award για το 2018, ένα βραβείο που απονέμεται σε ετήσια βάση σε έναν μετρ της νουάρ λογοτεχνίας. Μεταξύ άλλων το βραβείο έχει απονεμηθεί στους Margaret Atwood, John Le Carré, John Grisham, P.D. James και Henning Mankell.
Εκτός από το ρεκόρ πωλήσεων (περισσότερα από 40 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο), ο Jo Nesbo κατέχει κι άλλο ένα: στην επίσημη λίστα με τα πιο ευπώλητα βιβλία της Νορβηγίας των τελευταίων δέκα χρόνων, κατέλαβε 8 θέσεις μέσα στα πρώτα 30, με 6 βιβλία του να φιγουράρουν στην πρώτη δεκάδα. Πιο συγκεκριμένα, η Αστυνομία είναι το νο1 μπεστ σέλερ της Νορβηγίας για την τελευταία δεκαετία και ακολουθούν στο νο2 και στο νο3 αντίστοιχα ο Φαντομάς και η Λεοπάρδαλη.
 
Ο βασιλιάς της αστυνομικής λογοτεχνίας, που ταξιδεύει κάθε χρόνο στην Κάλυμνο για το αγαπημένο του χόμπι, την αναρρίχηση, σε κάθε βιβλίο του ανεβάζει τον πήχη πιο ψηλά. Έτσι, στο Μαχαίρι, ο Χόλε βρίσκεται πάλι στο σημείο μηδέν. Ενώ ο κόσμος του γκρεμίζεται, θα πρέπει να αντιμετωπίσει έναν παλιό αιμοβόρο εχθρό, αλλά κυρίως να επιβιώσει στη χειρότερη προσωπική του κόλαση.

Διαβάστε ένα απόσπασμα