Η Britney Spears ενδέχεται να μην ξανατραγουδήσει

britney-spears Mario Anzuoni
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17 ΜΑΙΟΥ 2019

Ο μάνατζέρ της εξέφρασε την απαισιοδοξία του σχετικά με το επαγγελματικό μέλλον της Αμερικανίδας pop star.

Η Britney Spears πρόσφατα διέκοψε το residency που είχε στο Λας Βέγκας, λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας και στην συνέχεια έκανε εισαγωγή σε ψυχιατρική κλινική. Σύμφωνα όμως με νέες δηλώσεις του μάνατζερ της 37χρονης τραγουδίστριας, Larry Rudolph, η Spears ενδέχεται να μην εμφανιστεί ξανά επί σκηνής.

«Ως ο άνθρωπος που κατευθύνει την καριέρα της – βασισμένος στην αναγκαία πληροφόρηση που λαμβάνουμε εγώ και όλοι οι επαγγελματίες που συνεργάζονται μαζί της – και από όσο έχω καταλάβει, μου είναι ξεκάθαρο πως δεν πρέπει να επιστρέψει σε αυτό το residency στο Λας Βέγκας, ούτε στο άμεσο μέλλον, ούτε ενδεχομένως ποτέ ξανά» δήλωσε ο Rudolph στο TMZ.

Invision/AP/REX/Shutterstock / Chris Pizzello

Στην συνέχεια ο μάνατζερ εξέφρασε την άποψη πως η Spears δεν θα πρέπει να ξανατραγουδήσει μέχρι «να είναι έτοιμη σωματικά, ψυχολογικά και με πάθος», προσθέτοντας πως «αν δεν έρθει εκείνη η στιγμή, δεν θα έρθει». Παρά την σχετική απαισιοδοξία του, ο Rudolph υπογράμμισε πως είναι έτοιμος να βοηθήσει την Spears, εφόσον όμως η ίδια το θελήσει και είναι σε θέση να εργαστεί ξανά.

«Δεν έχω την επιθυμία ή την δυνατότητα να την κάνω να ξαναδουλέψει. Είμαι εδώ για αυτήν μονάχα εάν θελήσει να ξαναδουλέψει. Εάν θελήσει ποτέ να ξαναδουλέψει, είμαι εδώ για να της πως εάν είναι καλή ή κακή ιδέα» κατέληξε ο μάνατζερ.

REX/Shutterstock / Matt Baron

Αξίζει να σημειωθεί πως από το 2008, όταν κλονίστηκε η ψυχική υγεία της Britney Spears, ο πατέρας της έχει αναλάβει την επιμέλεια και διαχείριση της περιουσίας και επιχειρηματικών συναλλαγών της. Πρόσφατα η Spears είχε εμφανιστεί στα δικαστήρια για να επανεξεταστεί η επιμέλεια, περιπλέκοντας ακόμα περισσότερο την κατάσταση και δίνοντας τροφή σε φήμες πως κρατείται «όμηρος» από τους συγγενείς της.