Η Rihanna προτιμά Lady Gaga αντί για Drake στο νέο reggae άλμπουμ της

rihanna-drake-lady-gaga
ΤΡΙΤΗ, 21 ΜΑΙΟΥ 2019

«Δεν έχουμε φιλία, αλλά ούτε είμαστε και εχθροί» δήλωσε για τον Καναδό ράπερ, αποκλείοντας νέα συνεργασία στο άμεσο μέλλον.

Την περασμένη χρονιά η Rihanna αποκάλυψε πως ετοιμάζει το ένατο άλμπουμ της, το οποίο όπως φαίνεται θα έχει έντονα στοιχεία από την μουσική παράδοση της Καραϊβικής. Σε νέα συνέντευξη της για το T Magazine η πρέσβειρα του Μπαρμπάντος επιβεβαίωσε πως ο νέος δίσκος θα έχει reggae ήχο, ενώ αποκάλυψε πως ο τίτλος ενδέχεται να είναι «R9».

Όπως εξήγησε το τελευταίο διάστημα την ρωτούν συχνά πότε πρόκειται να βγει το άλμπουμ, στο οποίο οι οπαδοί της άρχισαν να αναφέρονται ως «R9», για συντομία λόγου. «Πως μπορώ να αποδεχτώ άλλο όνομα όταν μου έχουν κάψει το μυαλό με αυτό» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά στην συνέντευξη της η 31χρονη τραγουδίστρια.

EPA-EFE

Εκτός όμως από τα δισκογραφικά σχέδια της, η Rihanna συζήτησε και για την σχέση της με τον Drake. Το περασμένο καλοκαίρι είχε σχολιάσει πως «δεν έχουμε φιλία τώρα, αλλά ούτε είμαστε και εχθροί», οπότε απέκλεισε το ενδεχόμενο για κάποια συνεργασία αντίστοιχη του «Work» στο άμεσο μέλλον. «Δεν το βλέπω να συμβαίνει σύντομα και σίγουρα όχι σε αυτό το άλμπουμ» εξήγησε η Rihanna.

Αφού λοιπόν ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση για μια νέα συνεργασία με τον Drake, η Rihanna διέψευσε τις φήμες που την θέλουν να ετοιμάζει κάτι με την Lady Gaga. Η ίδια εκτίμησε πως οι φήμες ξεκίνησαν όταν η Lady Gaga την ακολούθησε στο Instagram και σχολίασε πως αν και «δεν υπάρχει κάτι επί του παρόντος» είναι μια προοπτική που σίγουρα θα την ενδιέφερε.