Rolling Stones: Συνεχίζουν με τις ηχογραφήσεις του επόμενου δίσκου

rolling-stones Luke MacGregor
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 24 ΜΑΙΟΥ 2019

Ο frontman των γερόλυκων της rock έχει αναρρώσει μετά την πρόσφατη χειρουργική επέμβαση στην καρδιά στην οποία υποβλήθηκε.

Ο Mick Jagger πρόσφατα έδωσε στην δημοσιότητα ένα βίντεο από τις πρόβες για τις επερχόμενες συναυλίες των Rolling Stones, δείχνοντας έτσι στους θαυμαστές του πως έχει αναρρώσει πλήρως από την χειρουργική επέμβαση στην καρδιά τον περασμένο μήνα. Ο Jagger είχε νοσηλευτεί για ένα διάστημα και το θρυλικό rock συγκρότημα αναγκάστηκε να αναβάλει ένα μέρος της περιοδείας του στην Αμερική.

Μαζί όμως με νέες ημερομηνίες για τις συγκεκριμένες συναυλίες, οι Rolling Stones ανακοίνωσαν πως συνεχίζουν βάσει σχεδίου με τις ηχογραφήσεις του επόμενου δίσκου τους. Σύμφωνα μάλιστα με δηλώσεις εκπροσώπων του βρετανικού συγκροτήματος, η συγκεκριμένη κυκλοφορία θα αποτελείται από νέα τραγούδια.

EPA

Εκτός των πολυτερών επανεκδόσεων κλασικών δίσκων τους, οι Rolling Stones κυκλοφόρησαν τον περασμένο Απρίλιο μια νέα συλλογή παλαιότερων επιτυχιών τους, το «Honk», ενώ τον Δεκέμβριο του 2016 έβγαλαν το «Blue & Lonesome», ένα άλμπουμ διασκευών κλασικών blues τραγουδιών. Η τελευταία τους κυκλοφορία με πρωτότυπο υλικό ήταν το «A Bigger Bang» το 2005, το οποίο περιλαμβάνει τα singles «Streets of Love», «Rain Fall Down» και «Biggest Mistake».