Απογοητεύει το reunion των Spice Girls

spice-girls
ΤΕΤΑΡΤΗ, 29 ΜΑΙΟΥ 2019

Πολλοί οπαδοί του pop συγκροτήματος σχολίασαν αρνητικά τον ήχο και την εμφάνιση στις πρώτες συναυλίες της περιοδείας.

Μετά από πολλά χρόνια φημών, οι Spice Girls (χωρίς την Victoria Beckham) επέστρεψαν στην σκηνή για μια περιοδεία 13 συναυλιών στην Ιρλανδία και την Μεγάλη Βρετανία. Δυστυχώς όμως για τους οπαδούς του girl power συγκροτήματος των ‘90s , το comeback δεν ήταν αυτό που περίμεναν.

Reuters / Toby Melville

Στο reunion συμμετέχουν οι Melanie Brown, Geri Halliwell, Emma Bunton και Melanie Chisholm.

Η πρώτη συναυλία της περιοδείας πραγματοποιήθηκε στο Δουβλίνο την περασμένη Παρασκευή και σύμφωνα με πολλούς παρευρισκομένους, ο ήχος ήταν τόσο κακός που ορισμένοι έφυγαν πριν ολοκληρωθεί. Παρά το γεγονός ότι η Mel B υποσχέθηκε πως ο ήχος θα ήταν «πολύ, πολύ καλύτερος» στην επόμενη συναυλία, δεν υπήρξε η αναμενόμενη βελτίωση στην συναυλία του Κάρντιφ.

Πολλοί οπαδοί εξέφρασαν την αγανάκτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με ορισμένους να απαιτούν επιστροφή χρημάτων για τα εισιτήρια.  «Η reunion περιοδεία των Spice Girls είναι καταστροφή, ο ήχος είναι πάρα πάρα πολύ κακός. Ποιος έκανε το sound test; Είναι reunion, αλλά χωρίς το spice» έγραψε ένας χρήστης του Twitter.

«Μην ξαναέρθετε στο Κάρντιφ για να κοροϊδέψετε τον κόσμο. Πρέπει να ζητήσετε δημόσια συγνώμη και να επιστρέψετε τα χρήματα στους οπαδού που αντιμετώπισαν προβλήματα με τον ήχο. Ήταν πρόχειρο και δόλιο να μην φτιάξετε τα θέματα του ήχου μετά την συναυλία στην Ιρλανδία που πήγε τόσο άσχημα» τόνισε άλλος χρήστης στην ανάρτηση του.

«Έφυγα νωρίς από την συναυλία στο Κάρντιφ. Πραγματικά απογοητεύτηκα επειδή δεν μπορούσα να ακούσω λέξη. Πραγματικά ανυπομονούσα για [το reunion], αλλά έφυγα με ένα συναίσθημα πως ήταν λίγο σαχλό» τόνισε μια απογοητευμένη θαυμάστρια των Spice Girls.