Δεν βιάζονται να παντρευτούν οι Jennifer Lopez και Alex Rodriguez

alex-rodriguez-Jennifer-lopez Stewart Cook
ΠΕΜΠΤΗ, 30 ΜΑΙΟΥ 2019

«Θέλουμε τον χρόνο μας για να γίνει σωστά και όχι βιαστικά» τόνισε η Αμερικανίδα pop star για τις γαμήλιες προετοιμασίες.

Η Jennifer Lopez πρόκειται να παντρευτεί τον Alex Rodriguez, όμως, όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της στο ETOnline, δεν βιάζεται με τις προετοιμασίες του γάμου. «Πάει καλά, νομίζω πως έχουμε μια πολυάσχολη χρονιά μπροστά μας, οπότε πάμε λίγο αργά» δήλωσε η Lopez.

«Δεν υπάρχει βιασύνη, το βλέπουμε ως κάτι που θα είναι για πάντα, οπότε θέλουμε τον χρόνο μας για να γίνει σωστά και όχι βιαστικά» εξήγησε η Lopez, συμπληρώνοντας πως έχει «δει τα πάντα», από νυφικά, μέχρι χώρους για τη δεξίωση. Παρόλα αυτά, οι προετοιμασίες του γάμου δεν αποτελούν προτεραιότητα για την pop star και τον αρραβωνιαστικό της.

Το τελευταίο διάστημα η τραγουδίστρια και ηθοποιός δουλεύει πάνω στην επόμενη ταινία της, με τίτλο «Hustlers» που σκηνοθετεί η Lorene Scafaria και στην οποία συμπρωταγωνιστούν οι Will Ferrell, Cardi B, Adam McKay, Jessica Elbaum και Elaine Goldsmith-Thomas. Η ταινία είναι εμπνευσμένη από ένα άρθρο της Jessica Pressler που εκδόθηκε στο New York Magazine και αφηγείται την εκδίκηση που παίρνουν οι πρώην εργαζόμενες σε ένα strip club από τους πελάτες τους της Wall Street.

Παράλληλα όμως με τα σχέδιά της για τη μεγάλη οθόνη, η Lopez έχει ξεκινήσει πρόβες για την επερχόμενη περιοδεία της, «It’s My Party», η οποία θα συμπέσει με τα 50ά γενέθλιά της. «Θα είναι μια περιοδεία συναυλιών, αλλά στόχος μου είναι να την κάνω να θυμίζει οικείο πάρτι. Όλοι γιορτάζουμε μαζί. Χορεύουμε, τραγουδάμε, περνάμε καλά. Θέλω να δημιουργήσω μια διαφορετική ατμόσφαιρα από την κανονική, όπου απλά με βλέπουν να κάνω τα δικά μου. Θέλω να είναι διαδραστική» δήλωσε η Lopez σε σχέση με την περιοδεία, την οποία χαρακτήρισε «τέλεια καταιγίδα».