Το πιο διαστημικό φεστιβάλ μουσικής θα γίνει σε έναν «μακρινό γαλαξία» στην Τυνησία

star-wars
ΠΕΜΠΤΗ, 30 ΜΑΙΟΥ 2019

To Les Dunes Electroniques υπόσχεται 30 ώρες αδιάκοπης ηλεκτρονικής μουσικής στην ερημική πόλη όπου «μεγάλωσε» ο Luke Skywalker.

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο οι οπαδοί της ηλεκτρονικής μουσικής και του «Star Wars» θα συνυπάρξουν σε ένα ιδιαίτερο φεστιβάλ μουσικής, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε έρημο της Τυνησίας όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα των ταινιών επιστημονικής φαντασίας.

Το «Les Dunes Electroniques» ξεκίνησε το 2014 και μετά από τρία χρόνια επιστρέφει στις 21 και 22 Σεπτέμβριου, με «30 ώρες αδιάκοπης μουσικής» από Τυνήσιους, Γάλλους και πολλούς άλλους διεθνείς καλλιτέχνες της underground ηλεκτρονικής σκηνής.

Wookieepedia

Πολλοί οπαδοί του «Star Wars» επισκέφτονται κάθε χρόνη την περιοχή, όπου γυρίστηκαν αρκετές σκηνές που διαδραματίζονται στον πλανήτη Tatooine.

Όπως έγινε γνωστό την περασμένη εβδομάδα, το φεστιβάλ θα λάβει χώρα στο Ong Jmal, κοντά στο Nefta της Τυνησίας, όπου είχαν πραγματοποιηθεί γυρίσματα των πρώτων ταινιών «Star Wars». Πιο συγκεκριμένα, στην ερημική τοποθεσία κατασκευάστηκε η πόλη Mos Espa του πλανήτη Tatooine, όπου μεγάλωσε ο Luke Skywalker.

Shutterstock / Maksym Gorpenyuk

Στην περιοχή υπάρχουν ακόμα αρκετά κτίσματα που ανεγέρθηκαν για τις ταινίες του George Lucas.

Το line-up του φεστιβάλ δεν έχει οριστικοποιηθεί, όμως τα εισιτήρια ήδη διατίθενται προς πώληση μέσω της επίσημης σελίδας.