ΝΙΝΑ: Ένα παιδικό μυθιστόρημα φέρνει αισιοδοξία σε μικρούς και μεγάλους

nina
ΔΕΥΤΕΡΑ, 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Σας παρουσιάζουμε το πιο ωραίο παιδικό βιβλίο για να έχει το παιδί σας μια καλή συντροφιά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Είναι ανάλαφρο σαν αεράκι και γλυκό σαν παγωτό που δεν θα θέλετε να τελειώσει.

Οι ζωγραφιές του είναι γοητευτικές και θα σας ταξιδέψουν τρυφερά!

Είναι τόσο απίστευτα ωραίο παιδικό βιβλίο που είναι παραμυθένιο!

Από τις εκδόσεις WE LOVE PAPER BOOKS κυκλοφορεί το πρώτο ελληνικό παιδικό μυθιστόρημα ‘ΝΙΝΑ’. Στις 190 σελίδες ο συγγραφέας και εικονογράφος του βιβλίου ξεδιπλώνει τις ευαισθησίες της πρωταγωνίστριάς του θέλοντας να μας δείξει ότι τα πάντα γίνονται όταν υπάρχει πίστη και τα όμορφα όνειρα που γεννιούνται θα γίνουν κάποτε πραγματικότητα όπου υπάρχει σταθερή προσήλωση και αγάπη.

Ο συγγραφέας και εικονογράφος JOHNNIS F. POULAKIS δημιούργησε έναν υπέροχο κόσμο με πρωταγωνίστρια την ΝΙΝΑ από την Νέα Υόρκη μέχρι την Βενετία.

Μέσα από το κείμενο ενδυναμώνει ψυχολογικά το παιδί χωρίς να υπάρχουν «υποδείξεις» και «κανόνες» αλλά από την απλή, όμορφη αφήγηση και σωστή διατύπωση, διδάσκει ηθικές αξίες μέσα από την εξέλιξη του μυθιστορήματος.

Αναδεικνύει τη σημασία των ονείρων που με την ισχυρή προσωπικότητα μελλοντικά θα πραγματοποιηθούν, χωρίς να χάνετε η ευαισθησία, που όλοι μας έχουμε ξεχάσει στη σύγχρονη εποχή.

Διαβάζοντας αυτό το παιδικό μυθιστόρημα η εμπειρία είναι πρωτόγνωρη καθώς σε παρασέρνει η ιστορία της αποφασιστικής ΝΙΝΑΣ ταυτόχρονα με την μαγική - εξαιρετική εικονογράφηση! Την οποίαν ο συγγραφέας εμπνεύστηκε από τα ταξίδια του και σαν οδηγό είχε τις προσωπικές του φωτογραφίες από τα τοπία που απαθανάτισε. Κυριολεκτικά είναι μοναδικής αισθητικής με ολοζώντανα χρώματα και κάθε σελίδα είναι εντελώς διαφορετική από την άλλην.

Η ΝΙΝΑ φέρνει τα πάνω κάτω στον τρόπο εικονογράφησης με πολύ μοντέρνο τρόπο! Καθώς επίσης περιλαμβάνει colouring pages, ώστε τα παιδιά να μπορούν να χρωματίσουν και να αφήσουν την φαντασία τους πάνω σε εκείνες τις σελίδες.

Το βιβλίο ΝΙΝΑ φέρνει σε μικρούς και μεγάλους ισχυρή αισιοδοξία για έντονη ζωή γεμάτη δημιουργία και είναι ιδανικό για να σας κρατήσει συντροφιά στις ξέγνοιαστες μέρες του καλοκαιριού.

Ξεφυλλίστε αυτό το παιδικό μυθιστόρημα και θα σας κατακτήσει!

Διαβάστε το κείμενο του και θα σας διασκεδάσει γιατί είναι γεμάτο έμπνευση, με ένα τέλος που θα σας συγκινήσει!

Καλό καλοκαίρι σε όλες και σε όλους!