Ο George Michael δεν άφησε τίποτα στους πρώην συντρόφους του

george-michael
ΤΕΤΑΡΤΗ, 05 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας θα μοιραστεί ανάμεσα στις δύο αδερφές του, ενώ το υπόλοιπο θα πάει σε φίλους και συγγενείς.

Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες της διαθήκης που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας, ο  George Michael δεν άφησε τίποτα στους δύο πρώην συντρόφους του, Fadi Fawaz και Kenny Goss. Πιο συγκεκριμένα, ο Michael άφησε πίσω του μια περιουσία αξίας 124 εκατομμυρίων δολαρίων, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται δύο σπίτια στο Λονδίνο, με το μεγαλύτερο μέρος να το μοιράζονται οι αδερφές του, Yioda και Melanie, ενώ στον πατέρα του, Κυριάκο, πήγε το ιπποτροφείο, όπου και ζει τα τελευταία χρόνια.

Η υπόλοιπη περιουσία θα μοιραστεί ανάμεσα σε επτά φίλους και συγγενείς του Michael, συμπεριλαμβανομένης της back-up τραγουδίστριας των Wham!, Shirlie Holliman, και του μουσικού παραγωγού, David Austin. Στη διαθήκη του ο Michael ζητά από την Yioda να αποφασίσει τι ακριβώς θα μοιραστεί στους φίλους του. Ένα μέρος της περιουσίας του Michael, όπως έργα τέχνης, αντίκες και ένα πιάνο που ανήκε παλιά στον John Lennon των Beatles, έχει ήδη δωρηθεί στο Mill Charitable Trust φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Reuters / Tobias Schwarz

Αυτό που έχει προκαλέσει εντύπωση είναι το γεγονός ότι στη διαθήκη δεν αναφέρονται ο 60χρονος Goss που είχε σχέση με τον Michael για περίπου 15 χρόνια, καθώς και ο Fawaz, με τον οποίο ο μουσικός διατηρούσε δεσμό τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Ο George Michael πέθανε ανήμερα των Χριστουγέννων το 2016 και έκτοτε ο Fawaz έχει εγκατασταθεί στο σπίτι του μουσικού κοντά στο Regent’s Park. Σύμφωνα με τη Sun ο 45χρονος κομμωτής αρνείται να φύγει από το σπίτι, καθώς θεωρεί πως ο Michael του είχε δώσει την άδεια να ζει εκεί.