Η Miley Cyrus απέκτησε τη δική της τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης

miley-cyrus Mario Anzuoni
ΤΕΤΑΡΤΗ, 05 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

«Καλέστε με, σας προκαλώ» τονίζει η Αμερικανίδα pop star.

Η Miley Cyrus πρωτοτύπησε για άλλη μια φορά και δημιούργησε μια δική της «γραμμή υποστήριξης», όπου οι θαυμαστές της μπορούν να αφήσουν τα μηνύματά τους, αλλά και να ακούσουν ηχογραφημένα μηνύματα της Αμερικανίδας pop star, τα οποία είναι γεμάτα ήχους από γάτες.

Η ανακοίνωση της τηλεφωνικής γραμμής στήριξης, λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του νέου της EP με τίτλο «She Is Coming», έγινε μέσω ανακοίνωσης στο Twitter, όπου η Miley Cyrus «προκαλεί» τους οπαδούς της να πάρουν τηλέφωνο.

«Εάν σας αρέσει το παγωτό, πατήστε γιάμ. Εάν σας αρέσουν οι γατούλες, πατήστε νιάου και εάν νομίζεται πως ένας άνδρας μπορεί να πει σε μια γυναίκα τι μπορεί να κάνει με το σώμα της, χαστουκίστε τον εαυτό σας… πιο δυνατά» αναφέρει η Cyrus σε ένα από τα ηχογραφημένα μηνύματα, το οποίο παραπέμπει στους στίχους του νέου της τραγουδιού «Party Up The Street».

Πολλά από τα μηνύματα έχουν ήχους από γάτες και αναφορές στο «Cattitude», στο οποίο συμμετέχει ο RuPaul και περιλαμβάνεται στο νέο EP. Μετά από κάθε ηχογραφημένο μήνυμα, οι οπαδοί της Cyrus έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν τις δικές τους σκέψεις, με ορισμένες από αυτές να χρησιμοποιούνται σε μελλοντικές προωθητικές ενέργειες.