Οι Florence and the Machine επιστρέφουν στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο

florence-and-the-machine
ΠΕΜΠΤΗ, 06 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Το indie rock συγκρότημα της Florence Welch θα μαγέψει το αθηναϊκό κοινό στο Ηρώδειο μετά από δέκα χρόνια.

Μετά από περίπου δέκα χρόνια, οι Florence + the Machine επιστρέφουν στην Αθήνα για μια μοναδική συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού στις 19 Σεπτεμβρίου. Η εμφάνισή του βρετανικού indie συγκροτήματος ανακοινώθηκε στα πλαίσια παρουσίασης του φθινοπωρινού καλλιτεχνικού προγράμματος στο Ηρώδειο που εγκρίθηκε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο την Τρίτη.

Τελευταία εμφάνιση του βρετανικού indie συγκροτήματος ήταν στο Synch Festival το 2009, μαζί με τους Fujiya & Miyagi, Tortoise, Mulatu Astatke, Heliocentrics και Junior Boys μεταξύ πολλών άλλων. Έκτοτε η Florence Welch και η παρέα της έχουν παίξει ως headliners σε πολλές μεγάλες σκηνές, όπως του Werchter, του Sziget και του Hyde Park.

Alamy

Οι Florence + the Machine έχουν επίσης την τιμή να είναι το μοναδικό συγκρότημα που εμφανίστηκε στον τελευταίο κύκλο του «Game Of Thrones», τουλάχιστον με την ιδιότητα τους ως μουσικοί. Η λονδρέζικη μπάντα διασκεύασε το «Jenny of Oldstones» του Ramin Djwadi που ακούστηκε στους τίτλους τέλους του δεύτερου επεισοδίου της επικής σειράς φαντασίας.

Δείτε το επίσημο lyric video του «Jenny of Oldstones» από τους Florence + the Machine