Ariana Grande – Kim Kardashian σημειώσατε άσο

ariana-grande John Salangsang
ΔΕΥΤΕΡΑ, 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Το «Cloud» με την υπογραφή της Αμερικανίδας pop star ανακηρύχθηκε άρωμα της χρονιάς στα Fragrance Foundation Awards.

Τα τελευταία χρόνια πολλά ονόματα από τον χώρο του θεάματος έχουν επεκτείνει τις επιχειρηματικές δραστηριότητές τους και έχουν μπει στον χώρο των καλλυντικών, λανσάροντας τα δικά τους αρώματα. Στο φετινά Fragrance Foundation Awards, το «Cloud» της Ariana Grande κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή, αφήνοντας πίσω του τα αρώματα της Britney Spears και της Kim Kardashian.

Το «Cloud» είναι το πέμπτο κατά σειρά άρωμα που κυκλοφορεί με το όνομα της Ariana Grande – το πρώτο ήταν το «ARI» που κυκλοφόρησε την αγορά το 2015. Στον διαγωνισμό της περασμένης Τετάρτης το «Cloud» απέσπασε το βραβείο του αρώματος της χρονιάς στην κατηγορία «Women’s Popular Award». Στην ίδια κατηγορία διαγωνίστηκαν επίσης τα «Prerogative» που φέρει την υπογραφή της Britney Spears, το «KKW» της Kim Kardashian και το «Tease Rebel» της Victoria’s Secret.

REX/Shutterstock / Matt Baron

Το πρόσωπο της βραδιάς πάντως ήταν ο Αμερικάνος σχεδιαστής μόδας και σκηνοθέτης Tom Ford, ο οποίος μπήκε στο Fragrance Foundation Hall of Fame, ενώ τιμήθηκε με το βραβείο «Frangrance Of The Year: Women’s Luxury» για το «Lost Cherry».

Έχοντας γίνει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα στην μουσική, η Ariana Grande έχει στρέψει το βλέμμα της στον χώρο της μόδας και πρόσφατα ανακοινώθηκε ως το νέο πρόσωπο της Givenchy. Η Αμερικανίδα pop star θα πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια του οίκου μόδας για την φθινοπωρινή/χειμερινή συλλογή, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί τον Ιούλιο.