Ο Justin Bieber προκαλεί τον Tom Cruise σε αγώνα πολεμικών τεχνών

Justin-bieber-tom-cruise
ΔΕΥΤΕΡΑ, 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Σε ποιον από τους δύο αστέρες θα ποντάρατε;

Έχοντας αποφασίσει να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από την μουσική, ο Justin Bieber αναζητεί κάποιο χόμπι για να περνάει πιο δημιουργικά τις ελεύθερες ώρες του. Όπως φαίνεται ο Καναδός τραγουδιστής αποφάσισε να ασχοληθεί με τις μικτές πολεμικές τέχνες (ΜΜΑ) και έχει ήδη βρει τον πρώτο του αντίπαλο στο ρινγκ – τον Tom Cruise.

Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στον pop star και τον ηθοποιό, ο Bieber προκάλεσε τον Cruise σε έναν αγώνα μικτών πολεμικών τεχνών στο οκτάγωνο ρινγκ της UFC. «Tom, εάν δεν δεχτείς αυτό τον αγώνα, τότε φοβάσαι και δεν θα το ξεπεράσεις ποτέ» έγραψε ο Bieber στο Twitter, κάνοντας παράλληλα ένα κάλεσμα στον πρόεδρο του Ultimate Fighting Championship (UFC) Dana White να αναλάβει την διοργάνωση του αγώνα.

Ένας αγώνας μεταξύ των δύο αστέρων του θεάματος θα ήταν αμφίρροπος, αφού ο 56χρονος Tom Cruise διατηρείται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση και συνεχίζει να κάνει τα δικά του επικίνδυνα stunts στις ταινίες του. Ο Bieber από την άλλη έχει εμπλακεί αρκετές φορές σε καυγάδες με πιο χαρακτηριστική την περίπτωση του Orlando Bloom, με τον οποίο διαπληκτίστηκε στην Ίμπιζα το 2014.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του σκανδαλοθηρικού τύπου, οι δύο αστέρες αντάλλαξαν γροθιές έξω από ένα εστιατόριο με αφορμή την πρώην σύζυγο του Βρετανού ηθοποιού, Miranda Kerr. Σε κάθε περίπτωση πάντως οι Daniel Cormier, Conor McGregor και Khabib Nurmagomedov, μάλλον δεν έχουν λόγο να ανησυχούν.