Έπεσε η αυλαία στο residency της Celine Dion στο Λας Βέγκας

celine-dion Chelsea Lauren
ΤΡΙΤΗ, 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Τον φθινόπωρο πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ και θα ξεκινήσει μια παγκόσμια περιοδεία.

Μετά από 16 χρόνια και 1,141 παραστάσεις στο Colosseum του Ceasars Palace, η Celine Dion ολοκλήρωσε το residency της στο Λας Βέγκας το περασμένο Σάββατο. Το residency της Celine Dion ήταν ιδιαίτερα πετυχημένο, καθώς υπολογίζεται πως πάνω από 4,5 εκατομμύρια θεατές παρακολούθησαν τις παραστάσεις, ενώ κόπηκαν εισιτήρια συνολικής αξίας περίπου 700 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στην τελευταία sold out εμφάνιση της η Καναδή τραγουδίστρια εξήγησε στο κοινό πως αρχικά θα εμφανιζόταν μονάχα για τρεις μήνες και στην συνέχεια ερμήνευσε ένα νέο τραγούδι – το «Fly On My Own» – το οποίο θα συμπεριληφθεί στο επερχόμενο άλμπουμ της με τίτλο «Courage» που κυκλοφορεί τον Νοέμβριο.

«Νιώθω περήφανη και αίσθημα ταπεινοφροσύνης για όσα πετύχαμε στο Colosseum όταν ξεκινήσαμε πριν από 16 χρόνια, όταν ο Rene και εγώ μοιραστήκαμε αυτό το όνειρο. Όλη αυτή η εμπειρία ήταν ένα τεράστιο μέρος της καριέρας μου στην χώρο του θεάματος, που θα αγαπώ για πάντα. Έχω τόσο πολύ κόσμο να ευχαριστήσω, αλλά το πιο σημαντικό ευχαριστώ πάει στους οπαδούς μου, οι οποίοι μας έδωσαν την δυνατότητα να κάνουμε αυτό που αγαπάμε» δήλωσε η Dion.

Μετά την ολοκλήρωση του residency η Dion θα ξεκουραστεί και στην συνέχεια θα ξεκινήσει μια παγκόσμια περιοδεία – την πρώτη εδώ και μια δεκαετία – τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.