Οι Spice Girls φορούν κάπες και πολεμάνε τις δυνάμεις του κακού

spice-girls
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Η animated περιπέτεια του εμβληματικού pop συγκροτήματος των 90s αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2020.

Το πολυαναμενόμενο reunion των Spice Girls μπορεί να μην ήταν ακριβώς αυτό που περίμεναν οι οπαδοί τους, όμως πέραν των ζωντανών εμφανίσεων, το girl power συγκρότημα των 90s σκοπεύει να γυρίσει μια νέα animated ταινία.

Σύμφωνα μάλιστα με την Paramount Studios, στην ταινία θα υπάρχει πλήρης απαρτία καθώς θα εμφανιστούν και τα πέντε μέλη των Spice Girls – συμπεριλαμβανομένης της Victoria Beckham που ως γνωστόν απέχει από την περιοδεία.

Reuters

Η animated ταινία θα αφηγείται την ιστορία των Beckham, Emma Bunton, Mel C, Geri Halliwell και Mel B, οι οποίες έχουν υπερδυνάμεις και πολεμούν τις δυνάμεις του κακού. Πέραν όμως της δράσης, η ταινία θα περιλαμβάνει νέα τραγούδια των Spice Girls.

«Συμμετέχουν πολύ ενεργά» δήλωσε ο πρόεδρος της Paramount Animation, συμπληρώνοντας πως η ιδέα της ταινίας ήταν των Spice Girls και την επεξεργάζονταν για αρκετό καιρό. Εφόσον πάνε όλα βάσει σχεδίου, η animated περιπέτεια των Spice Girls θα κυκλοφορήσει το 2020.

Polygram/Kobal/Shutterstock / Alex Bailey

Στο παρελθόν οι Spice Girls έχουν εμφανιστεί σε δύο ταινίες – τη μουσική κωμωδία «Spice World» με αρκετά στοιχεία φαντασίας που σκηνοθέτησε ο Bob Spiers το 1997, καθώς και το ντοκιμαντέρ «Spice Girls: Giving You Everything» σε σκηνοθεσία Bob Smeaton το 2007 που συνέπεσε με το πρώτο reunion του pop συγκροτήματος.