Ed Sheeran: «Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ταλαντούχο»

ed-sheeran Dimitris Legakis
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Ο Βρετανός καλλιτέχνης μίλησε για το πάθος του για την μουσική αλλά και την επιμονή που χρειάστηκε για να πετύχει.

Παρά το γεγονός ότι θεωρείται ένας από τους πιο πετυχημένους Βρετανούς καλλιτέχνες των τελευταίων ετών, έχοντας σπάσει πολλά ρεκόρ στα charts, ο Ed Sheeran έχει ακόμα αμφιβολίες για το ταλέντο του. Ο 28χρονος τραγουδιστής μίλησε για την επιμονή και το πάθος του για την μουσική στην Daily Express.

«Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ταλαντούχο. Νομίζω πρέπει να δουλέψεις για το ταλέντο. Νομίζω πως η επιμονή έχει μεγαλύτερη αξία από το ταλέντο. Όσο περισσότερο δουλεύεις πάνω σε κάτι, δεν έχεις άλλη επιλογή από το να βελτιωθείς» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Sheeran.

Μπορεί λοιπόν να μην θεωρεί τον εαυτό του ταλαντούχο, όμως σίγουρα είναι «επίμονος», αφού τα έσοδα της παγκόσμιας περιοδείας του που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια και ολοκληρώνεται τον Αύγουστο ανέρχονται στα 627 εκατομμύρια δολάρια. Εντούτοις, ο Sheeran υποστηρίζει πως τα χρήματα δεν ήταν ποτέ προτεραιότητα για τον ίδιο.

REX/Shutterstock / James Gourley

«Ποτέ δεν πίστευα πως θα έπαιζα σε στάδια, αλλά πάντοτε πίστευα πως θα ζούσα κάνοντας μουσική. Ακόμα και εάν ήταν απλά να παίζω σε μια pub για 100 λίρες στο τέλος της βραδιάς. Πάντα ήξερα πως ήταν εφικτό – δεν είχα ποτέ κανένα άλλο σχέδιο» συμπλήρωσε ο Sheeran.