Τέρμα οι επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής για την Cardi B

cardi-b Eugene Powers
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια δεν έχει αναρρώσει ακόμα από τις πρόσφατες επεμβάσεις και «το έχει γυρίσει» στην γυμναστική.

Η Cardi B πρόσφατα αναγκάστηκε να αναβάλει μια σειρά συναυλιών για να μπορέσει να αναρρώσει από επεμβάσεις λιποαναρρόφησης και αύξησης στήθους. Σύμφωνα όμως τα λεγόμενα της Αμερικανίδας τραγουδίστριας, οι «παρενέργειες» των επεμβάσεων δεν αξίζουν τον κόπο και ανακοίνωσε πως δεν θα ξαναμπεί κάτω από το νυστέρι του πλαστικού χειρουργού.

«Γυμνάζομαι τις τελευταίες δύο εβδομάδες γιατί δεν θα ξανακάνω πλαστική εγχείρηση ξανά, αλλά θα σας πω ότι δεν έχω πονοκέφαλο πια» έγραψε η Cardi B στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter για την απόφαση της.

Την περασμένη Τρίτη η Cardi B είχε δείξει στους followers της πόσο είχαν πρηστεί τα πόδια της, μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram Stories. «Δείτε πόσο πρήζονται τα πόδια μου κάθε φορά που μπαίνω σε αεροπλάνο, φανταστείτε το κορμί μου» δήλωσε η τραγουδίστρια, συμπληρώνοντας πως νιώθει ενοχλήσεις και στο στομάχι. Όπως σημείωσε στη συνέχεια, οι γιατροί της έχουν συστήσει «να χαλαρώσει με τις συναυλίες» για να μπορέσει να αναρρώσει.

«Μισώ να ακυρώνω συναυλίες, γιατί αγαπώ τα λεφτά. Είμαι εθισμένη στα λεφτά και πληρώνομαι πολλά λεφτά, πάρα πολλά λεφτά για αυτές τις συναυλίες – είναι σαν να απορρίπτω εκατομμύρια δολάρια σε συναυλίες. Αλλά η υγεία είναι σημαντική, οπότε πρέπει να κάνω αυτό που πρέπει» κατέληξε η Cardi B.