Ρομαντικές διαθέσεις στο νέο άλμπουμ της Taylor Swift

taylor-swift Stephen Lovekin
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Ο έβδομος δίσκος της Αμερικανίδας pop star τιτλοφορείται «Lover» και κυκλοφορεί στις 23 Αυγούστου.

Η Taylor Swift ανακοίνωσε και επίσημα πως το έβδομο άλμπουμ της με τίτλο «Lover» θα κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου. Εκτός από το πρόσφατο single «Me!», ο νέος δίσκος θα περιλαμβάνει το «You Need To Calm Down» που κυκλοφορεί την Παρασκευή 14 Ιουνίου, ενώ το συνοδευτικό βιντεοκλίπ του τρεις μέρες αργότερα.

«Ανυπομονώ να το ακούσετε» έγραψε η Taylor Swift για το νέο της άλμπουμ που θα αποτελείται από 18 τραγούδια, δίνοντας παράλληλα στην δημοσιότητα το εξώφυλλο του «Lover». Τελευταία κυκλοφορία της ήταν το «Reputation» του 2017, με τον δίσκο να σπάει πολλά ρεκόρ στα charts χάρη στα singles «Look What You Made Me Do», «Ready for It?», «End Game» και «Gorgeous».

Σχετικά με την απόφαση να κυκλοφορήσει το βιντεοκλίπ του επόμενου single με καθυστέρηση τριών ημερών, η Swift σχολίασε πως «πολλά συμβαίνουν στο βίντεο» και ήθελε «να είναι μια ξεχωριστή ανακάλυψη». Σε μια ζωντανή συζήτηση με οπαδούς της, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με το άλμπουμ.

«Έχει περισσότερα τραγούδια από όσα είχα ποτέ και αυτό το άλμπουμ είναι πολύ ρομαντικό ως προς τον τόνο του – όχι μόνο θεματικά, είναι σαν να είναι όλα ερωτικά τραγούδια ή κάτι, γιατί νομίζω πως η ιδέα του να είσαι ρομαντικός δεν σημαίνει πως πρέπει να είναι χαρούμενο τραγούδι. Νομίζω μπορείς να βρεις ρομαντισμό στην μοναξιά, την θλίψη, την σύγκρουση ή την αντιμετώπιση πραγμάτων στην ζωή. Νομίζω πως [το άλμπουμ] προσεγγίζει αυτά τα πράγματα με μια πολύ ρομαντική ματιά».