Camila Cabello: «Τα νέα τραγούδια μου καταγράφουν την ουσία τού ποια είμαι τώρα»

camila-cabello Matt Baron
ΠΕΜΠΤΗ, 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Το πρώην μέλος των Fifth Harmony εξήγησε τους λόγους για τους οποίους έχει απομακρυνθεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Camila Cabello πρόσφατα αποκάλυψε πως έχει ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις του δεύτερου άλμπουμ της και δήλωσε πως είναι ενθουσιασμένη που μπορεί να γράφει ερωτικά τραγούδια ενώ είναι ερωτευμένη.

Μιλώντας στο Hollywood Reporter στο περιθώριο του φεστιβάλ Cannes Lions, η 22χρονη τραγουδίστρια εξήγησε πως το νέο της άλμπουμ είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό και προσωπικό σε τόνο, σε αντίθεση με το ντεμπούτο της από το 2019.

«Όταν ξεκίναγα εκείνο το άλμπουμ, βρισκόμουν σε μια μικρή φούσκα στην ζωή μου, είχα ερωτική τρέλα με ανθρώπους μακριά μου και έγραφα τραγούδια για αυτούς, αλλά δεν είχα εμπειρίες από τον έρωτα. Έγραφα μονάχα για αυτό από απόσταση. Για πρώτη φορά σε αυτό το άλμπουμ δεν είναι η φαντασία μου, εγώ γράφω για πράγματα που συμβαίνουν σε πραγματικό χρόνο και νομίζω πως υπάρχει ένα επίπεδο λεπτομέρειας και συναισθήματος που αποκομίζεις από αυτό και είναι κάπως αναντικατάστατο. [Το νέο άλμπουμ] καταγράφει την ουσία του ποια είμαι τώρα» δήλωσε χαρακτηριστικά η Cabello.

Παράλληλα όμως για τα δισκογραφικά σχέδια της, το πρώην μέλος των Fifth Harmony εξήγησε πως χρειάστηκε να απομακρυνθεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μπορέσει να ζήσει στη στιγμή και να διοχετεύσει τον πραγματικό εαυτό της στα νέα τραγούδια.

REX/Shutterstock

«Περνάω φάσεις στην ζωή μου, υπάρχουν στιγμές που νιώθω ότι προστατεύω και επικεντρώνομαι στον εαυτό μου, όμως το να είμαι παρούσα σε οτιδήποτε συμβαίνει γύρω μου είναι πιο σημαντικό. Για μένα, η τέχνης είναι ό,τι είναι ιερό και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Εαυτό σημαίνει πως πρέπει να κάνω ένα μικρό διάλειμμα ή να αποτραβηχτώ [από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης], τότε θα το κάνω» τόνισε η Κουβανοαμερικανίδα pop star.