Paul Gascoigne και Snoop Dogg λύνουν τις διαφορές τους στο ρινγκ

paul-gascoigne-snoop-dogg
ΤΡΙΤΗ, 02 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Ένα «ψυχρό» meme του Αμερικάνου ράπερ για την κατάχρηση αλκοόλ και κάνναβης αποτέλεσε αφορμή πολέμου με τον πρώην ποδοσφαιριστή.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, Paul Gascoigne, προκάλεσε τον Snoop Dogg σε έναν αγώνα μποξ για να λύσουν τις διαφορές τους. Αφορμή για την πρόκληση υπήρξε ένα meme που μοιράστηκε ο Αμερικάνος ράπερ, σύμφωνα με το οποίο ο Gascoigne είναι ο λόγος που αποφεύγει την «κατάχρηση αλκόολ».

Πιο συγκεκριμένα, ο Snoop Dogg ανέβασε μια φωτογραφία τού πρώην ποδοσφαιριστή στην ηλικία των 20 ετών και μια πιο πρόσφατη, στα 47 του, με την λεζάντα: «Κατάχρηση αλκοόλ». Από κάτω ο ράπερ είχε βάλει και δύο αντίστοιχες φωτογραφίες του, μια στην ηλικία των 20 και μια πιο σύγχρονη», με τη σημείωση: «Κατάχρηση μαριχουάνας».

Στόχος του Snoop Dogg ήταν να αναδείξει τις καταστρεπτικές συνέπειες της κατάχρησης αλκοόλ σε σχέση με την κάνναβη, όμως όπως ήταν αναμενόμενο, πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του άσκησαν έντονη κριτική για το «ψυχρό» meme. O πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της εθνικής Αγγλίας μάλιστα απάντησε με μια δική του φωτογραφία και αποκάλεσε τον Snoop Dogg τεμπέλη.

Σε εμφάνισή του στην τηλεοπτική εκπομπή «Good Morning Britain» του ITV, ο Gascoigne εξήγησε πως έμεινε άναυδος από την ανάρτηση του Αμερικάνου ράπερ, καθώς κάτι τέτοιο θα το περίμενε από τα σκανδαλοθηρικά βρετανικά μέσα. Ο πρώην ποδοσφαιριστής αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα αλκοολισμού μετά τη λήξη της καριέρας του, για τα οποία έχει μιλήσει ανοιχτά τα τελευταία χρόνια.

«Είμαι και θαυμαστής του Snoop Dogg, δεν το πιστεύω. Θα σας πω τι θα έκανα, θα διοργάνωνα έναν φιλανθρωπικό αγώνα μποξ μαζί του. Κάνναβη εναντίον αλκοόλ, πάμε» δήλωσε ο Gascoigne, συμπληρώνοντας: «Θα τον αντιμετωπίσω στο ρινγκ – κάνω σκληρή προπόνηση και γυμνάζομαι». Μένει να φανεί εάν ο Snoop Dogg θα αποδεχτεί την πρόκληση του Paul Gascoigne.