Φαν της Billie Eilish δηλώνει ο Thom Yorke

thom-yorke-billie-eilish
ΔΕΥΤΕΡΑ, 08 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

«Κανείς δεν της λέει τι να κάνει» σχολίασε με ενθουσιασμό ο frontman των Radiohead για την αμερικανίδα τραγουδίστρια.

Η Billie Eilish έχει διαγράψει μια εντυπωσιακή πορεία τα τελευταία χρόνια και αποτελεί μια από τις πιο λαμπρές φωνές στην σύγχρονη pop σκηνή. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια μπορεί να μην έχει κλείσει ακόμα τα 18, όμως ήδη έχει αποκτήσει μεγάλους θαυμαστές, όπως τον Elton John και τον Thom Yorke.

O frontman των Radiohead μάλιστα παρευρέθηκε σε πρόσφατη συναυλία της Eilish με την κόρη του και είχε να πει τα καλύτερα λόγια για την εμφάνιση της Αμερικανίδας τραγουδίστριας. «Μου αρέσει η Billie Eilish, κάνει το δικό της. Κανείς δεν της λέει τι να κάνει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Yorke.

REX/Shutterstock

Το μόνο που τον «χάλασε» ήταν πως ο Sam Smith («εκείνος ο τύπος που έκανε το τραγούδια την ταινία “Τζέιμς Μποντ” που δεν κάναμε εμείς») καθόταν πίσω του και τράβαγε το ενδιαφέρον των υπολοίπων θεατών πάνω του. Η σκωπτική αναφορά του Yorke στον Smith έχει να κάνει με το «Spectre», όπου οι παραγωγοί επέλεξαν το τραγούδι του Smith για το soundtrack.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Smith τον Ιανουάριο του 2016, ο Βρετανός pop star είχε δηλώσει πως δεν είχε ακούσει το τραγούδι των Radiohead, ενώ σχολίασε με έναν απαξιωτικό τρόπο πως δεν γνώριζε καν ποιος ήταν ο Yorke.