Ο Stevie Wonder θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού

stevie-wonder Willy Sanjuan
ΤΡΙΤΗ, 09 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Ο θρυλικός τραγουδιστής ανακοίνωσε ένα (προσωρινό) διάλειμμα από τη μουσική.

Ο Stevie Wonder ανακοίνωσε πως θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα από την μουσική και τις ζωντανές εμφανίσεις, καθώς έχει προγραμματίσει να κάνει μια μεταμόσχευση νεφρού αργότερα μέσα στην χρονιά. Ο 69χρονος θρύλος της μουσικής αποκάλυψε τα σχέδια του στο τέλος της συναυλίας που έδωσε στο British Summertime Festival του Λονδίνου το περασμένο Σάββατο.

«Θα δώσω τρεις συναυλίες και μετά θα κάνω ένα διάλειμμα. Θα υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση, θα μου κάνουν μεταμόσχευση νεφρού στα τέλη Σεπτεμβρίου φέτος. Ήρθα εδώ για να σας δώσω την αγάπη μου και να σας ευχαριστήσω για την δική σας. Δεν θα ακούσετε τίποτα φήμες για μένα, είμαι καλά» δήλωσε ο Wonder από τη σκηνή του Χάιντ Παρκ.

Shutterstock

Το κοινό χαιρέτησε με μεγάλο ενθουσιασμό την απόφαση του Wonder, ο οποίος νωρίτερα είχε καταπλήξει με ένα μεγαλειώδες σετ στο οποίο έπαιξε τα «Signed, Sealed, Delivered (I’m Yours)», «Living For The City» και «Sir Duke». Ο Αμερικάνος μουσικός ερμήνευσε επίσης τα «Rehab» και «Let’s Dance» των Amy Winehouse και David Bowie, ενώ έπαιξε διασκευές κλασικών επιτυχιών του Prince, του Bob Marley και του Marvin Gaye.

Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι ο Wonder έπαιξε το «Billie Jean» του Michael Jackson, παρά το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί τους τελευταίους μήνες με αφορμή το ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland».