Οι Rolling Stones τρόλαραν τον Donald Trump για τα «αερόδρομια» του 18ου αιώνα

donald-trump-mick-Jagger
ΤΡΙΤΗ, 09 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

«Εάν οι Βρετανοί είχαν κρατήσει τα αεροδρόμια, τα πράγματα θα είχαν εξελιχθεί πολύ διαφορετικά για τις ΗΠΑ» σχολίασε ο Mick Jagger.

Ο Mick Jagger επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά την πρόσφατη εγχείρηση καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε και όπως φαίνεται από την πρόσφατη συναυλία που έδωσε με τους Rolling Stones στην Μασαχουσέτη, το χιούμορ του παραμένει ακμαίο. Πιο συγκεκριμένα ο frontman των γερόλυκων της rock διασκέδασε με μια πρόσφατη γκάφα του Donald Trump.

Κατά την διάρκεια των εορτασμών για την Ημέρα Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ, ο Αμερικάνος πρόεδρος ανέφερε πως οι αμερικανικές δυνάμεις «κατέλαβαν τα αεροδρόμια» στον πόλεμο του 1776 – κάτι πρακτικά αδύνατο αφού τα πρώτα αεροδρόμια δημιουργήθηκαν στις αρχές του 20ού αιώνα. Ο Donald Trump προσπάθησε να δικαιολογήσει την γκάφα του λέγοντας πως το autocue έπαθε βλάβη λόγω του καιρού.

Η αναφορά του Αμερικάνου προέδρου σε αεροδρόμια έγινε ανάρπαστη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και από τους Rolling Stones. Αφού ευχήθηκε στο πλήθος να πέρασε καλά στην εθνική γιορτή των ΗΠΑ (η οποία «είναι λίγο ευαίσθητο θέμα για εμάς τους Βρετανούς»), ο Jagger αναφέρθηκε στα «αεροδρόμια» του Trump.

«Ο πρόεδρος εξέφρασε μια πολύ σωστή θέση στην ομιλία το άλλο βράδυ. Είπε πως εάν οι Βρετανοί είχαν κρατήσει τα αεροδρόμια, τα πράγματα θα είχαν εξελιχθεί πολύ διαφορετικά για [τις ΗΠΑ]» δήλωσε με αιχμηρή διάθεση ο τραγουδιστής των Rolling Stones.