Ο Robbie Williams είχε σκεφτεί να αυτοκτονήσει όταν έπαιρνε πολλά ναρκωτικά

robbie-williams Kieran McManus
ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Ο Βρετανός pop star ισχυρίστηκε πως αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι του λόγω της έντονης «παραφυσικής δραστηριότητας».

Τα τελευταία χρόνια ο Robbie Williams έχει μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματα ψυχικής υγείας και εθισμού σε ναρκωτικά που αντιμετώπισε στα πρώτα χρόνια της καριέρας του. Σε μια νέα συνέντευξή του, ο Βρετανός καλλιτέχνης παραδέχτηκε πως σκεφτόταν να αυτοκτονήσει όταν κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης.

Συζητώντας με την Jo Wood στο podcast «Alien Nation», ο Williams εξήγησε πως εκείνη την εποχή ζούσε σε ένα «σκοτεινό» σπίτι στο Πρίμροουζ Χιλ του Λονδίνου και ήταν πεπεισμένος πως ήταν στοιχειωμένο. «Αμέσως κατάλαβα πως ήταν περίεργο και σκοτεινό και ότι είχε μια ενέργεια. Την πρώτη φορά που εκδηλώθηκε, άρχισε να παίζει το στερεοφωνικό» εξήγησε ο τραγουδιστής.

REX/Shutterstock / Chris Lever

«Έπαιρνα πολλή κοκαΐνη εκείνη την εποχή. Βρισκόμουν στο σπίτι, αλλά άκουγα βήματα στις σκάλες. Σταδιακά γινόταν χειρότερο. Η κοπέλα μου νόμιζε πως ήταν ο παππούς της. Μετά από δύο μήνες δεν μπορούσα πια να το διαχειριστώ. Πίστευα πως αν παρέμενε μαζί μου, θα αυτοκτονούσα» δήλωσε ο Williams για το «φάντασμα» στο σπίτι του. Ο τραγουδιστής τελικά εγκατέλειψε το σπίτι και μετακόμισε σε ένα ξενοδοχείο, όταν ξύπνησε ένα πρωί και είδε ένα «μαύρο νέφος» στην άκρη του κρεβατιού του.

«Ήμουν τόσο τρομοκρατημένος που δεν μπορούσα να πάω να βουρτσίσω τα δόντια μου γιατί θα έπρεπε να περάσω μέσα από το νέφος. Είπα στην τότε κοπέλα μου πως φεύγω και αν θέλει να έρθει μαζί μου. Πήγαμε στο Swiss Cottage Marriot» δήλωσε ο Williams. «Μιλούσα με τον εκπρόσωπο της δισκογραφικής μου και του εξηγούσα τι είχε συνέβη και του είπα, κάπως δραματικά, πως εάν είχα παραμείνει εκεί, θα είχα αυτοκτονίσει» κατέληξε ο 45χρονος μουσικός.