Ο Kanye West φιλάνθρωπος με έμπνευση από το «Star Wars»

kanye-west Brent N. Clarke
ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Ο αμερικάνος ράπερ εμπνεύστηκε από την αρχιτεκτονική των ταινιών επιστημονικής φαντασίας για το νέο φιλανθρωπικό εγχείρημά του.

Ο Kanye West αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως έχει εμπνευστεί από την αρχιτεκτονική στις ταινίες «Star Wars» για να κατασκευάσει σπίτια για οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα. Πιο συγκεκριμένα, τα σπίτια που έχει σχεδιάσει ο αμερικάνος ράπερ θυμίζουν το σπίτι του Luke Skywalker στον ερημικό πλανήτη Tatooine.

Αν και δεν έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες από τις μακέτες, ο δημοσιογράφος του Forbes, Zack O'Malley Greenburg, επιβεβαίωσε την είδηση, καθώς συνόδευσε τον West σε ένα ξέφωτο στα δάση της Καλιφόρνια, όπου σκοπεύει ο ράπερ να κατασκευαστούν τα εν λόγω σπίτια. Ο ράπερ φέρεται να έχει προγραμματίσει μια συνάντηση στο Σαν Φρανσίσκο με ενδεχόμενους επενδυτές.

Wookieepedia

«Εμπνευσμένος από το παιδικό σπίτι του Luke Skywalker, ο West εργάζεται με μια ομάδα για να σχεδιάσει προκατασκευασμένα σπίτια με την ίδια λιτή αισθητική» σχολίασε ο Greenburg, συμπληρώνοντας πως ο καλλιτέχνης τού εξήγησε πως τα σπίτια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για άστεγους ή οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα.