Θα βγει τελικά στο σφυρί το γράμμα χωρισμού του Tupac στην Madonna

tupac-shakur-madonna
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Τα δικαστήρια απέρριψαν τους ισχυρισμούς της «Βασίλισσας της Pop» και η νέα δημοπρασία θα γίνει στις 17 Ιουλίου.

Το γράμμα χωρισμού που έστειλε ο Tupac Shakur στην Madonna θα βγει τελικά σε πλειστηριασμό, με τα αμερικάνικα δικαστήρια να απορρίπτουν τελικά τους ισχυρισμούς. Το γράμμα, μαζί με άλλα προσωπικά αντικείμενα της «Βασίλισσας της Pop» αποτελούσαν κομμάτι μιας συλλογής που είχε αποφασίσει να πουλήσει η πρώην φίλη της, Darlene Lutz.

Οι προσφορές για το γράμμα είχαν φτάσει τις 100.000 δολάρια στη δημοπρασία της Gotta Have Rock and Roll, που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2017, όταν η Madonna εξασφάλισε προσωρινά περιοριστικά μέτρα από τα αμερικάνικα δικαστήρια για να ακυρωθεί η πώληση. Σύμφωνα με το αίτημα που είχε καταθέσει η Madonna, το γεγονός ότι είναι celebrity δεν αποκλείει το δικαίωμά της να προστατέψει την ιδιωτική της ζωή.

Τελικά όμως το δικαστήριο της Νέας Υόρκης αποφάνθηκε υπέρ της Lutz, τονίζοντας πως η Madonna δεν είχε προσπαθήσει να ανακτήσει το γράμμα χωρισμού για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ισχυρίστηκε πως δεν γνώριζε ότι η Lutz το είχε στην κατοχή της μέχρι που άκουσε για τη διαδικτυακή δημοπρασία.

Η Lutz, η οποία συνεργαζόταν με τον Madonna έως το 2003 ως έμπορος τέχνης, έχει ανακοινώσει πως θα δωρίσει ένα ποσοστό από την πώληση στις έρευνες για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού. Η νέα δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουλίου.