Πέντε κλασικά άλμπουμ της Janet Jackson επανεκδίδονται σε βινύλιο

Janet-Jackson Bill Lovelace
ΠΕΜΠΤΗ, 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Οι νέες εκδόσεις σε μαύρο και χρωματιστό βινύλιο θα περιλαμβάνουν πολλά σπάνια και ανέκδοτα τραγούδια.

Τον περασμένο μήνα η Janet Jackson επανέκδωσε σε βινύλιο το «Control», ένα από τα πιο ποιοτικά άλμπουμ της, το οποίο περιλαμβάνει τα singles «What Have You Done for Me Lately», «Nasty», «When I Think of You», «Let’s Wait Awhile» καθώς και το ομώνυμο τραγούδι. Σύμφωνα με μια νέα ανακοίνωση, άλλα πέντε κλασσικά άλμπουμ της θα επανεκδοθούν στις 26 Ιουλίου.

Πιο συγκεκριμένα θα επανεκδοθούν σε βινύλιο το «Control: The Remixes» που κυκλοφόρησε το 1987, το «Rhythm Nation 1814» το 1989, το «janet.» το 1993, το «The Velvet Rope» το 1997 και το «All for You» το 2001.

Τα συγκεκριμένα άλμπουμ θα κυκλοφορήσουν σε διπλό βινύλιο, με πολλά από αυτά να περιλαμβάνουν πλούσιο bonus υλικό, όπως ανέκδοτες και σπάνιες εκτελέσεις τραγουδιών της. Πέραν των στάνταρ εκδόσεων σε μαύρο βινύλιο, θα κυκλοφορήσουν περιορισμένα αντίτυπα σε χρωματιστό.

Οι νέες επανεκδόσεις θα συμπέσουν με την δεύτερη περίοδο της παράστασης «Metamorphosis» της Janet Jackson στο Λας Βέγκας, η οποία ξεκινά στις 24 Ιουλίου και ολοκληρώνεται στις 31 Ιουλίου. Οι προπώληση των επανεκδόσεων έχει ήδη ξεκινήσει μέσω του επίσημου online καταστήματος της Jackson και του Amazon.