Νέο τραγούδι από τον Joe Keery του «Stranger Things»

Joe-keery
ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Μετά την αποχώρηση του από τους Post Animal, ο Αμερικάνος ηθοποιός και μουσικός σχημάτισε ένα νέο ψυχεδελικό pop συγκρότημα, τους Djo.

Ο Joe Keery, πιο γνωστός ως Steve Harrington στο «Stranger Things» του Netflix, έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο single με το νέο psych-pop συγκρότημα του, τους Djo. Το τραγούδι λέγεται «Roddy» και ηχογραφήθηκε στα Treehouse Studios του Σικάγο. Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το νέο σχήμα ή τα μελλοντικά σχέδια τους.

Ακούστε το «Roddy» από τους Djo με τον Joe Keery

Netflix

Στο παρελθόν ο 27χρονος Keery έπαιζε στο ψυχεδελικό ροκ συγκρότημα Post Animal, από τους οποίους όμως αποχώρησε πριν την κυκλοφορία του δίσκου «When I Think Of You In A Castle» το 2018. Ο Αμερικάνος ηθοποιός και μουσικός πάντως συμμετέχει σε ορισμένα από τα τραγούδια του άλμπουμ, όπως το «Ralphie» και το «Dirt Picker».

Μπορεί λοιπόν ο Keery να ήταν ήδη έμπειρος μουσικός πριν απογειωθεί η καριέρα του ως ηθοποιός, αλλά όπως φαίνεται η πετυχημένη σειρά επιστημονικής φαντασίας και τρόμου έχει εμπνεύσει αρκετά μέλη του καστ να πειραματιστούν με την μουσική. Τα τελευταία χρόνια οι Charlie Heaton, Gaten Matarazzo και Finn Wolfhard έχουν ήδη κάνει τα πρώτα βήματα τους στην μουσική, αφήνοντας αρκετά θετικές εντυπώσεις.