Συνεργάτης της Madonna μοιράστηκε ακυκλοφόρητα demo του «Like A Prayer»

madonna-like-a-prayer
ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Με την κίνηση του, ο Patrick Leonard θέλησε να «σαμποτάρει» την πώληση προσωπικών αντικειμένων της «Βασίλισσας της Pop».

Ένας παλιός συνεργάτης της Madonna, ο Patrick Leonard, ανέβασε στο YouTube τρία demo τραγούδια που ηχογραφήθηκαν για το «Like A Prayer», με στόχο να βάλει ένα φρένο στην δημοπρασία προσωπικών αντικειμένων της Αμερικανίδας τραγουδίστριας. Πρόσφατα τα δικαστήρια απέρριψαν τις ενστάσεις της Madonna και επέτρεψαν την πώληση των αντικειμένων, στα οποία συμπεριλαμβάνεται το γράμμα χωρισμού που έλαβε από τον Τupac Shakur.

Τα τρία τραγούδια που μοιράστηκε ο Leonard είναι demo εκτελέσεις των «Like A Prayer» και «Cherish», καθώς και ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι, το «Angels With Dirty Faces». Σύμφωνα με τον ίδιο, τα δύο πρώτα demo ηχογραφήθηκαν την ίδια μέρα που γράφτηκαν τα τραγούδια και όλα συμπεριλαμβάνονται σε μια κασέτα που έχει βγει στο σφυρί.

Gotta Have Rock and Roll

Σε μια από τις περιγραφές των τραγουδιών, ο Leonard – ο οποίος ήταν συνθέτης και συμπαραγωγός σε πολλούς από τους πρώτους δίσκους της Madonna – εξήγησε πως με την κίνηση του να μοιράσει δωρεάν ελπίζει να σταματήσει την πώληση, ενώ σχολίασε πως δεν ήταν καθόλου σωστό που κάποιος επιχειρεί να πουλήσει κάτι «που δεν τους ανήκει».

Οι προσφορές για την κασέτα έχουν φτάσει τα 1.283 δολάρια και η δημοπρασία των προσωπικών αντικειμένων της Madonna ολοκληρώνεται την Παρασκευή. Την ίδια μέρα θα ολοκληρωθεί και η δημοπρασία του χειρόγραφου γράμματος του Tupac, με τον οίκο δημοπρασιών να εκτιμά πως θα πουληθεί για 200.000 με 300.000 δολάρια, χωρίς όμως να έχει γίνει κάποια προσφορά μέχρι στιγμής.