Natalie Imbruglia: «Θα βγάλω καινούργιο άλμπουμ και θα γίνω μαμά»

natalie-imbruglia Richard Young
ΠΕΜΠΤΗ, 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Η Αυστραλή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως είναι έγκυος με το πρώτο της παιδί με την βοήθεια της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Η Natalie Imbruglia ανακοίνωσε πως το φθινόπωρο θα γίνει μητέρα αλλά και το ότι υπέγραψε ένα νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Sony BMG, μέσω της οποία θα κυκλοφορήσει τον επερχόμενο δίσκο της. Τελευταία κυκλοφορία της Αυστραλής τραγουδίστριας ήταν το άλμπουμ διασκευών «Male» το 2015.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ανακοινώνω ότι έχω υπογράψει ένα συμβόλαιο με την BMG! Τι απίστευτη ομάδα. Ήμουν απασχολημένη γράφοντας το τελευταίο ενάμιση χρόνο και ανυπομονώ να μοιραστώ αυτά τα νέα τραγούδια μαζί σας» δήλωσε η Imbruglia μέσω Twitter και Instagram.

Στο ίδιο μήνυμα η Αυστραλή τραγούδιστρια αποκάλυψε πως είναι έγκυος με το πρώτο της παιδί με την βοήθεια εξωσωματικής γονιμοποίησης και δότη σπέρματος. « Δεν θα πω περισσότερα για αυτό το ζήτημα δημόσια. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για αυτή τη νέα περιπέτεια. Θα βγάλω καινούργιο άλμπουμ και θα γίνω μαμά» έγραψε η Imbruglia.

Παρά το γεγονός ότι δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επόμενη δισκογραφική δουλειά της, ο Albert Hammond Jr. των Strokes αναμένεται να εμφανιστεί στο νέο άλμπουμ. Τον περασμένο Φεβρουάριο άλλωστε ο Αμερικάνος μουσικός και παραγωγός είχε αποκαλύψει πως δούλευε πάνω σε ορισμένα τραγούδια με την Imbruglia και είχε μοιραστεί φωτογραφίες από το στούντιο.