Δύο από τα μεγαλύτερα Wall Graffiti στην Ελλάδα ολοκληρώθηκαν

duo-apo-ta-megalutera-wall-graffiti-stin-ellada-oloklirothikan

ΔΕΥΤΕΡΑ, 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013

Μετά από πολλές μέρες ασταμάτητης δημιουργίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ολοκληρώθηκε από τους Design Wars το Big Wall Graffiti Project, δύο από τα μεγαλύτερα Wall Graffiti στην Ελλάδα.

Δεν χρειάστηκαν πολλά: η πρωτοβουλία του Dewar’s, το κέφι και το ταλέντο των DesignWars, η ενθουσιώδης υποστήριξη του κοινού, εκατοντάδες λίτρα χρώμα και ένα κίτρινο μπαλόνι που ταξίδεψε από τα Σεπόλια μέχρι την Εγνατία Οδό για να αφαιρέσει τη μονοχρωμία των πόλεων και να χαρίσει λίγο περισσότερο χρώμα και ζωντάνια…

Το κοινό ήταν η αφετηρία για να αλλάξει η «γεύση» της πόλης, παίρνοντας μέρος στην ψηφοφορία στο Facebook που ανέδειξε τα τελικά σχέδια. Η πρωτοβουλία του Dewar’s τελικά κατάφερε να φέρει κοντά ανθρώπους που πιστεύουν ότι τα πράγματα αλλάζουν από εκείνους που τολμούν, παίρνουν πρωτοβουλίες και κάνουν τις ιδέες τους πράξεις.

Οι Dewarists γιόρτασαν την ολοκλήρωση του Big Wall Graffiti Project με ένα μεγάλο πάρτι στο Six d.o.g.s., με live εμφάνιση των Pad Trio και Dj set από τον Beatquick, ενώ πολλοί τυχεροί κέρδισαν συλλεκτικές φιάλες Dewar’s και καμβάδες που ετοίμαζαν εκείνη τη στιγμή οι DesignWars.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.beadewarist.gr .