Ακούστε την μπαλάντα που έγραψε o Bruce Springsteen για τον Χάρι Πότερ

bruce-springsteen David Buchan
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 09 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Το «I’ll Stand By You» συμπεριλαμβάνεται στο soundtrack της δραματικής κωμωδίας «Blinded By The Light» της Gurinder Chadha.

Πριν από τρία περίπου χρόνια, ο Bruce Springsteen αποκάλυψε πως είχε γράψει ένα τραγούδι για τις ταινίες Χάρι Πότερ, το οποίο όμως  τελικά οι παραγωγοί δεν χρησιμοποίησαν. Το «I’ll Stand By You», όπως τιτλοφορείται το τραγούδι, δεν έμεινε στο αρχείο για πολύ, καθώς συμπεριλαμβάνεται στο soundtrack της ταινίας «Blinded By The Light» που σκηνοθέτησε η Gurinder Chadha.

Ακούστε το «I’ll Stand By You» του Bruce Springsteen

«Είναι αρκετά καλό» είχε σχολιάσει ο Springsteeen το 2016 για το τραγούδι, συμπληρώνοντας δεν γνωρίζει τον λόγο που τελικά οι παραγωγοί των ταινιών Χάρι Πότερ αποφάσισαν να μην χρησιμοποιήσουν την μπαλάντα που έγραψε για τον μεγάλο του γιο.

Το «Blinded By The Light» κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες στις 26 Σεπτεμβρίου.

«Είναι πολύ ασυνήθιστο για κάτι που θα τραγουδούσα ο ίδιος. Κάποια στιγμή θα ήθελα να συμμετάσχω σε καμιά παιδική ταινία» εξήγησε στην συνέχεια ο μουσικός.

Στο soundtrack της νέα ταινίας, η οποία είναι εμπνευσμένη από την μουσική του The Boss, συμπεριλαμβάνονται πολλά άλλα τραγούδια του Springsteen, όπως ζωντανές εκτελέσεις κλασικών επιτυχιών όπως τα «The Promised Land», «Thunder Road» και «The River». Τελευταία κυκλοφορία του Springsteen ήταν το «Western Stars» τον περασμένο Ιούνιο.