Η Taylor Swift κατηγορεί τα media για την πολύχρονη κόντρα της με την Katy Perry

taylor-swift-katy-perry
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 09 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

«Επιλέγουν δυο ανθρώπους και μετά ρίχνουν παντού βενζίνη – το μόνο που χρειάζεται είναι μια παρεξήγηση» σχολίασε η Αμερικανίδα pop star.

Η Taylor Swift ισχυρίζεται πως οι σχέσεις της με την Katy Perry δεν ήταν κακές, μέχρι να αναμειχθούν τα media τα οποία εκτιμά πως «έριξαν λάδι στην φωτιά». Η πολύχρονη κόντρα μεταξύ των δύο pop star ξεκίνησε το 2014 με αφορμή τους back-up χορευτές της Perry.

Τελικά οι δύο τραγουδίστριες τα βρήκαν το 2018, όταν η Perry έστειλε ένα συμβολικό κλαδί ελιάς στην Swift, την παραμονή της έναρξη της Reputation περιοδείας. Οι σχέσεις των δύο τραγουδιστριών βελτιώθηκαν ακόμα περισσότερο και η Perry εμφανίστηκε πρόσφατα στο βιντεοκλίπ του «You Need To Calm Down» της Swift.

Σε συνέντευξη της στην αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού Vogue, η Swift αποκάλυψε πως η guest εμφάνιση της Perry στο συγκεκριμένο τραγούδι είχε στόχο να καταδείξει πως τα media προκαλούν προστριβές μεταξύ των τραγουδιστριών.

YouTube

Το «You Need To Calm Down» με συμμετοχή της Perry στο βιντεοκλίπ συμπεριλαμβάνεται στο έβδομο άλμπουμ της Taylor Swift με τίτλο «Lover», το οποίο κυκλοφορεί στις 23 Αυγούστου.

«Μου απάντησε λέγοντας πόσο συγκινήθηκε [από την πρόταση] και ότι ενδιαφερόταν. Ήθελε να είναι τόσο απλό, αλλά και να περάσουμε χρόνο μαζί, γιατί ήθελε να είναι αληθινό. Οπότε ήρθε από μένα και μιλήσαμε για ώρες» σχολίασε η Swift για την συνεργασία της με την Perry στο βιντεοκλίπ. Όπως εξήγησε στην συνέχεια, στην κουβέντα τους οι δύο τραγουδίστριες συμφώνησαν πως «τα media επιλέγουν δύο ανθρώπους και μετά ρίχνουν παντού βενζίνη».

«Το μόνο που χρειάζεται να συμβεί είναι μια λάθος κίνηση, μια λάθος λέξη, μια παρεξήγηση και το σπίρτο ανάβει και πέφτει. Αυτό συνέβη με εμάς» τόνισε η Swift, για να καταλήξει πως οι μόνιμες συζητήσεις περί κόντρας «το έκαναν αδύνατο να μην σκεφτείς πως ο άλλος έχει κάτι εναντίον σου».