Madonna: «Το καλύτερο δώρο γενεθλίων είναι όταν σου τραγουδούν τα παιδιά σου»

madonna
ΤΡΙΤΗ, 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Τα παιδιά της «Βασίλισσας της Pop» έκλεψαν την παράσταση τραγουδώντας Elton John στο πάρτι της για τα 61α γενέθλιά της.

Η Madonna έκλεισε τα 61 την περασμένη Παρασκευή και όπως αρμόζει στην «Βασίλισσα της Pop», διοργάνωσε ένα μεγαλειώδες πάρτι γενεθλίων στη Νέα Υόρκη. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια το γιόρτασε με συγγενείς και φίλους ντυμένη ως Madame X, το alter ego που δημιούργησε για το νέο της άλμπουμ.

Όπως φαίνεται από τα βίντεο που μοιράστηκε μέσω του Instagram, την παράσταση έκλεψαν τα παιδιά της Madonna, τα οποία τραγούδησαν για τη μητέρα τους. Ο 13χρονος David Banda και η 13χρονη Mercy James ερμήνευσαν το «Your Song» του Elton John με πιάνο και «χορωδία» τους πολλούς καλεσμένους. Η Madonna δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί από τη συγκίνηση και τραγούδησε μαζί με τα παιδιά της.

«Το καλύτερο δώρο γενεθλίων είναι όταν σου τραγουδούν τα παιδιά» έγραψε η Madonna σε μια από τις αναρτήσεις της στο Instagram και το Twitter.

Σύμφωνα με άρθρο της New York Post, στο ξέφρενο πάρτι γενεθλίων υπήρχαν περίπου 150 καλεσμένοι, συμπεριλαμβανομένων πολλών ερμηνευτών και χορευτών από την επερχόμενη «Madame X Tour» που ξεκινά τον Σεπτέμβριο. Το σχετικό άρθρο αναφέρει επίσης πως η Madonna έκανε λόγο για «τρεις υπέροχες βραδιές», με τους εορτασμούς να συνεχίζουν μέχρι το βράδυ της Κυριακής.