Ο Noel Gallagher «απαντά» στο αίτημα των Foo Fighters για reunion των Oasis

noel-gallagher
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

«Θα ήθελα να ξεκινήσω μια διαδικτυακή καμπάνια για να διαλυθούν οι Foo Fighters» δήλωσε ο Βρετανός μουσικός επί σκηνής.

Το περασμένο σαββατοκύριακο οι Foo Fighters βρέθηκαν στην σκηνή του Reading, όπου δήλωσαν πως θέλουν να ξεκινήσουν μια διαδικτυακή καμπάνια για να επανενωθούν οι Oasis. Ο ντράμερ των Foo Fighters Taylor Hawkins μάλιστα αστειεύτηκε πως ο μόνος λόγος που δεν τα έχουν βρει οι δύο Gallagher για να συμβεί κάτι τέτοιο είναι επειδή δεν έχουν οικονομικές ανάγκες.

REX/Shutterstock / Tracey Welch

Ο Noel Gallagher έδωσε με την σειρά του μια συναυλία στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, όπου σχολίασε το «αίτημα» των Αμερικάνων συναδέλφων του.

«Θα ήθελα να ξεκινήσω μια διαδικτυακή καμπάνια για να διαλυθούν οι Foo Fighters» δήλωσε επί σκηνής ο πρώην κιθαρίστας των Oasis, βάζοντας έτσι ένα τέλος στις όποιες σκέψεις για ένα reunion του συγκροτήματος.

Παρά τις έντονες διαφωνίες των αδελφών Gallagher τα τελευταία χρόνια, οι Oasis επανέκδωσαν το «Definitely Maybe» σε βινύλιο για τα 25 χρόνια από την κυκλοφορία του άλμπουμ. Η νέα έκδοση κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό διπλό picture disc και περιλαμβάνει ορισμένες από τις πιο γνωστές επιτυχίες τους, όπως το «Supersonic», το «Shakermaker» και το «Live Forever».