David Beckham: «Λέω στα παιδιά μου ότι η επιτυχία απαιτεί θυσίες»

david-beckham-victoria-beckham BAKOUNINE
ΠΕΜΠΤΗ, 05 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο πρώην ποδοσφαιριστής μίλησε για τις συμβουλές που δίνει στα παιδιά του και τις αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρουν για να πετύχουν.

Ο David Beckham αποκάλυψε πως έχει πει στα παιδιά του ότι χρειάζεται να «πάρουν αποφάσεις» αλλά και «ορισμένες φορές να αφήσουν πράγματα» για να μπορέσουν να πετύχουν τους στόχους τους. Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νέος παραγωγός στον χώρο του θεάματος θα τιμηθεί με το Editor’s Special Award στα ετήσια βραβεία του GQ για τους άνδρες της χρονιάς και έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό.

Μιλώντας για τα παιδιά που απέκτησε με την σύζυγο του Victoria – τον 20χρονο Brooklyn, τον 17χρονο Romeo, τον 14χρονο Cruz και την οχτάχρονη Harper – ο Beckham εξήγησε πως θα χρειαστεί να θυσιάσουν «τις εξόδους την Παρασκευή» εάν θέλουν να πετύχουν.

Όταν ρωτήθηκε ποια συμβουλή θα ήθελε να ακολουθήσουν τα παιδιά του τα επόμενα 20 χρόνια, ο Beckham απάντησε «να δουλέψουν σκληρά».

REX/Shutterstock / Nick Harvey

«Λέω στα παιδιά μου πως θα χρειαστεί να πάρουν αποφάσεις και ορισμένες φορές να αφήσουν ορισμένα πράγματα. Εάν οι φίλοι τους βγαίνουν έξω Παρασκευή βράδυ, μπορεί αυτοί να μην μπορούν. Ενδεχομένως έχουν προπόνηση τένις ή πρέπει να πάνε στο στούντιο για να τραγουδήσουν, όπως ο Cruz, ή έχουν φωτογράφιση όπως ο Brooklyn. Εκεί πρέπει να εστιάσουν» δήλωσε ο Beckham.

EPA-EFE/Shutterstock / Srdjan Suki

Σχετικά με την καριέρα του αφού κρέμασε τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του, ο Beckham τόνισε πως άρχισε να σκέφτεται το μέλλον του και να «προσαρμόζεται» λίγο πριν τα 30 του.

«Νομίζω η αλλαγή συνέβη όταν άρχισα να βλέπω τα πράγματα διαφορετικά στην επιχειρηματική πλευρά και κυρίως επειδή την διασκέδαζα περισσότερο. Συνεπώς, άρχισα να συγκεντρώνομαι και προς το τέλος της καριέρας μου άρχισα να βλέπω τι θα κάνω, οργάνωσα μια ομάδα, ενώ κάποια στιγμή απέκτησα τη δική μου ομάδα και το δικό μου γραφείο» εξήγησε ο Beckham.