Nicki Minaj: «Αποσύρομαι για να κάνω οικογένεια»

nicki-minaj Frank Micelotta
ΔΕΥΤΕΡΑ, 09 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Στην ξαφνική ανακοίνωσή της η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ζήτησε από τους θαυμαστές της να συνεχίσουν να την εκπροσωπούν.

Η Nicki Minaj μπορεί να σπάει πολλά ρεκόρ και να επεκτείνει τους καλλιτεχνικούς ορίζοντες της με μια νέα συνεργασία με την Fendi, όμως αποφάσισε να εγκαταλείψει την μουσική για να κάνει οικογένεια. Η 36χρονη τραγουδίστρια έκανε την σχετική ανακοίνωσε μέσω Twitter την περασμένη Πέμπτη, όμως η απόφαση της έγινε δεκτή με σκεπτικισμό από τους θαυμαστές της.

«Έχω αποφασίσει να αποσυρθώ και να κάνω οικογένεια. Ξέρω πως τώρα θα είστε χαρούμενοι» έγραψε η Minaj, για να παροτρύνει τους θαυμαστές της να συνεχίσουν «να με αντιπροσωπεύετε, κάντε το μέχρι να πεθάνω», παραπέμποντας στην συνεργασία της με την Alicia Keys από το 2012, το «Girl On Fire».

Η αρχική ανάρτηση της Minaj αργότερα κατέβηκε και όταν ρωτήθηκε για την ανακοίνωση της, η ίδια απάντησε «είμαι ακόμα εδώ» και ότι σε επερχόμενη εμφάνιση της στο Queen Radio θα συζητήσει την «απότομη και απαράδεκτη» δήλωση της σε μεγαλύτερο βάθος.

Εκπρόσωποι της τραγουδίστριας απέφυγαν να σχολιάσουν την ανακοίνωση, δίνοντας περισσότερο τροφή στις φήμες και εκτιμήσεις πως πρόκειται για κάποιου είδους διαφημιστικού κόλπου. Το 2016 η Minaj είχε δημοσιεύσει το track-list ενός δίσκου που τελικά αποδείχτηκε ψεύτικο.

Παράλληλα όμως η τραγουδίστρια έχει εμπλακεί σε δημόσιες αντιπαραθέσεις με την Cardi B, αλλά και μερίδα θαυμαστών της οι οποίοι έδειχναν «υπερβάλλοντα ζήλο» στις προσπάθειες τους να απαντήσουν στους επικριτές του ινδάλματος τους. Η Minaj από την πλευρά της έχει μιλήσει ανοιχτά για το ότι νιώθει πως έχει βρεθεί αδίκως πολλές φορές στην πυρά από τα media.

Τον περασμένο Αύγουστο η Minaj δήλωσε πως έχει σχηματιστεί μια «άδικη εικόνα» για αυτή, ιδιαίτερα σε σχέση με τις συνεργασίες της και τις επαφές τις με άλλες γυναίκες στον χώρο της μουσικής. «Εσείς κάνετε εκτιμήσεις, διασκεδάζετε, είναι αυτό που είναι. Αλλά όταν βγω και πω πως έχουν τα πράγματα, βασικά μου λέτε [πως διαφωνείτε] με κάνετε να φαίνομαι λες και είμαι ψυχοπαθής» κατήγγειλε η Minaj στο podcast του Joe Budden.