Η «Oικογένεια Άνταμς» ακούει Christina Aguilera, Migos και Snoop Dogg

the-addams-family
ΤΕΤΑΡΤΗ, 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Στη μεγάλη οθόνη τον Οκτώβριο.

Η πολυαγαπημένη και συνάμα τρομακτική Οικογένεια Άνταμς θα επιστρέψει σε animated μορφή στη μεγάλη οθόνη τον Οκτώβριο από τους σκηνοθέτες Greg Tiernan και Conrad Vernon. Στην νέα ταινία συμμετέχει ένα υπέρλαμπρο καστ ηθοποιών που περιλαμβάνει τους Oscar Isaac, Charlize Theron, Chloë Grace Moretz, Finn Wolfhard, Nick Kroll, Bette Midler και Allison Janney.

Αντίστοιχα λαμπερό όμως είναι και το soundtrack της ταινίας, καθώς περιλαμβάνει νέα τραγούδια από τους Christina Aguilera, Migos και Snoop Dogg μεταξύ πολλών άλλων. Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το πρώτο τραγούδι του soundtrack, το «My Family» από τους Migos, Snoop Dogg και την Κολομβιανή τραγουδίστρια της reggaeton Karol G, σε παραγωγή των Rock Mafia.

Η Karol G μοιράστηκε ένα απόσπασμα του τραγουδιού μέσω Instagram, ενώ έγινε γνωστό πως το «Haunted Heart» της Aguilera θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στον Σεπτέμβριο.

Τον περασμένο Απρίλιο κυκλοφόρησε ένα teaser, δίνοντας έτσι μερικά στοιχεία για την πλοκή πριν την πρεμιέρα της ταινίας στις ελληνικές αίθουσες τον Νοέμβριο. Η animated ταινία αφηγείται την ιστορία των Άνταμς και το πώς μετακόμισαν στο σπίτι τους. Όλα τα μέλη της οικογένειας, από τον «πάτερ φαμίλια», Gomez, τη σύζυγό του, Mortricia, και τα παιδιά τους, Wednesday και Pugsley, μέχρι τον θείο Fester, τον ξάδερφο It και τον μπάτλερ Lurch, κάνουν την εμφάνισή τους.