Η μυστηριώδης ζωή του Michael Hutchence

michael-hutchence-mystify
ΤΕΤΑΡΤΗ, 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ του αποκαλυπτικού ντοκιμαντέρ για την επαγγελματική και προσωπική ζωή του τραγουδιστή των INXS.

Έχουν περάσει 22 χρόνια από τον θάνατο του χαρισματικού frontman των INXS Michael Hutchence και σύντομα θα κυκλοφορήσει ένα ντοκιμαντέρ για την ζωή του Αυστραλού μουσικού, το «Mystify». Το ντοκιμαντέρ που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Richard Lowenstein έκανε την πρεμιέρα του στο φεστιβάλ κινηματογράφου Tribeca τον περασμένο Απρίλιο αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό.

«Ξέρεις όταν υπάρχει ένας άνθρωπος σε ένα δωμάτιο που έχει μια ειδική λάμψη; Αυτός ήταν» αναφέρει ο αφηγητής του νέου τρέιλερ του «Mystify», για να συμπληρώσει ο επόμενος πως «ήταν το πλήρες πακέτο».

Στο νέο τρέιλερ που εξετάζει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Hutchence με την δημοσιότητα, τους γρήγορους ρυθμούς της ζωής και την σχέση του με την Kylie Minogue ακούγεται το «Never Tear Us Apart» των INXS.

Ένας από τους συνεντευξιαζόμενους αναφέρει πως ένα σοβαρό τραύμα στο εγκέφαλο που υπέστη μετά από επίθεση άλλαξε δραματικά την προσωπικότητα του μουσικού, κάτι που τον έκανε να νιώσει μια «απίστευτη και συντριπτική αίσθηση θλίψης».

Στο ντοκιμαντέρ εμφανίζονται πολλοί στενοί φίλοι και συγγενείς του Hutchence – όπως ο Bono των U2, ο παραγωγός Nick Launay, τα εναπομείναντα μέλη των INXS, τα αδέλφια του Rhett και Tina, καθώς και η μητριά του Susie – ενώ υπάρχει πλούσιο ανέκδοτο υλικό που ρίχνει φως στην επαγγελματική και προσωπική ζωή του Αυστραλού αστέρα.