Sinéad O'Connor: «Ο Prince προσπάθησε να με δείρει»

sinead-oconnor-prince
ΤΡΙΤΗ, 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

«Έφυγα τρέχοντας από το σπίτι του και κρύφτηκα πίσω από ένα δέντρο» δήλωσε η Ιρλανδή τραγουδίστρια για την εμπειρία της.

Η Sinéad O'Connor ισχυρίζεται πως ο Prince επιχείρησε να την «δείρει», αλλά και πως είχε στείλει μια γυναίκα του συγκροτήματος του στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά. Η Ιρλανδή τραγουδίστρια έχει μιλήσει στο παρελθόν για το φερόμενο συμβάν και επανέλαβε τους ισχυρισμούς της στην πρόσφατη εμφάνιση της στην τηλεοπτική εκπομπή «Good Morning Britain».

ITV/Shutterstock / Ken McKay

«Ο Prince προσπάθησε να με δείρει. Ήταν μια πολύ τρομακτική εμπειρία. Με φώναξε στο σπίτι του ένα βράδυ και από ανοησία πήγα μόνη μου. Δεν του άρεσε το γεγονός πως δεν ήμουν προστατευόμενη του και που μόλις είχα ηχογραφήσει το [«Nothing Compares 2 U»]. Ήθελε να είμαι προστατευόμενη του και με διέταξε να μην βρίζω στις συνεντεύξεις μου. Του είπα που μπορεί να πάει και τότε κινήθηκε εναντίον μου. Ανέβηκε τις σκάλες πήρε ένα μαξιλάρι που είχε κάτι σκληρό μέσα. Έφυγα τρέχοντας από το σπίτι του και κρύφτηκα πίσω από ένα δέντρο» δήλωσε η O’Connor.

Στην συνέχεια η τραγουδίστρια εξήγησε πως συναντήθηκε με τον Prince σε λεωφόρο του Μάλιμπου στις πέντε το πρωί, με την ίδια να τον φτύνει ενώ αυτός προσπαθούσε να την γρονθοκοπήσει. «Έπρεπε να χτυπήσω το κουδούνι του σπιτιού κάποιου, όπως μου είχε πει ο πατέρας μου να κάνω εάν βρεθώ σε τέτοια θέση» τόνισε η τραγουδίστρια.

Shutterstock

Σύμφωνα με την O’Connor, εκείνη την εποχή ο Prince χρησιμοποιούσε «μερικά πολύ σκοτεινά ναρκωτικά» και ισχυρίστηκε πως ο Αμερικάνος τραγουδιστής είχε βίαιη συμπεριφορά απέναντι σε αρκετό κόσμο. «Δεν είμαι η μόνη στην οποία επιτέθηκε. Ένα από τα κορίτσια του συγκροτήματος του ήταν στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά εκείνη την εποχή» εξήγησε η O’Connor.

Η οικογένεια του Prince δεν έχει απαντήσει τις δηλώσεις της Ιρλανδής τραγουδίστριας, η οποία απολογήθηκε για ορισμένα επίμαχα σχόλια της στο Twitter τον περασμένο Οκτώβριο, όπου τόνιζε πως δεν θέλει να ξοδεύει «τον χρόνο της με λευκούς». Η O’Connor ανακάλεσε τις σχετικές δηλώσεις και υπογράμμισε δήλωσε πως ήταν «οργισμένη και δεν ένιωθε καλά» εκείνη την περίοδο.