Η «εικονική» Whitney Houston ξεκινά παγκόσμια περιοδεία το 2020

whitney-houston Jean & Alan Houghton
ΠΕΜΠΤΗ, 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Πρώτος σταθμός της περιοδείας με ολογράμματα και ζωντανή μουσική που επιμελήθηκε η BASE Hologram είναι το Μεξικό και μετά η Ευρώπη.

Η πολυσυζητημένη περιοδεία με ολογράμματα αφιερωμένη στην Whitney Houston αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιανουάριο με μια σειρά εμφανίσεων στον Μεξικό, προτού συνεχίσει στην Μεγάλη Βρετανία, την Ιρλανδία, την κεντρική και ανατολική Ευρώπη και καταλήξει στην Ρωσία, την Ουκρανία και την Λευκορωσία.

Η περιοδεία, η οποία υπόσχεται «μια βραδιά με την Whitney» θα ολοκληρωθεί τον Απρίλιο και πέραν του ολογράμματος της Αμερικανίδας τραγουδίστριας που θα «ερμηνεύσει» όλες τις μεγάλες επιτυχίες, το show περιλαμβάνει ένα πλήρες συγκρότημα καθώς και backup τραγουδιστές και χορευτές.

Shutterstock / Jstone

Το τεχνολογικό μέρος της περιοδείας φέρει την υπογραφή της BASE Hologram, η οποία έχει αναλάβει την δημιουργία αντίστοιχων μουσικών προγραμμάτων με ολογράμματα των Buddy Holly, Roy Orbison και Μαρία Κάλλας. Τα τελευταία χρόνια έχουν ανακοινωθεί πολλές αντίστοιχες περιοδείες ολογραμμάτων – με καλλιτέχνες όπως του ABBA και την Amy Winehouse – προκαλώντας ανάμικτα συναισθήματα και διχογνωμία στους οπαδούς τους.

«Η Whitney δεν είναι μαζί μας, αλλά η μουσική της θα ζει μαζί μας για πάντα. Οι οπαδοί της δεν αξίζουν τίποτα λιγότερο, επειδή η ίδια πάντα έδινε τον καλύτερο της εαυτό» ανέφερε για την επικείμενη περιοδεία η κουνιάδα και διαχειρίστρια της περιουσίας της Αμερικανίδας τραγουδίστριας, Pat Houston.