Ο Leonard Cohen μας ευχαριστεί για έναν τελευταίο χορό

leonard-cohen
ΔΕΥΤΕΡΑ, 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο γιος του θρυλικού μουσικού συνεργάστηκε με τον Damien Rice και με μέλη των Arcade Fire και The National για την κυκλοφορία ενός νέου άλμπουμ.

Όπως μαρτυρούν οι ετήσιες λίστες των πιο καλοπληρωμένων μουσικών, ο θάνατος δεν είναι παρά ένα «μικρό» εμπόδιο στην καριέρα ενός καλλιτέχνη και πολλοί από αυτούς συνεχίζουν να ενθουσιάζουν και να σπάνε ρεκόρ μετά θάνατον. Ο θρυλικός τραγουδιστής και τραγουδοποιός Leonard Cohen μπορεί να «έφυγε» πριν από τρία χρόνια, όμως τον Νοέμβριο θα κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ με τίτλο «Thanks For The Dance».

APN / Kai-Uwe Knoth

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, ο γιος του Καναδού μουσικού, Adam Cohen, ολοκλήρωσε μια σειρά «λιτών μουσικών σχεδίων» που άφησε πίσω ο μεγάλος μουσικός, με την βοήθεια των Damien Rice, Leslie Feist, Richard Reed Parry από τους Arcade Fire, Bryce Dessner των The National και τον Dustin O’Halloran μεταξύ πολλών άλλων.

Η ανακοίνωση τονίζει πως λίγο πριν πεθάνει, ο Cohen είχε ζητήσει από τον γιο του να ολοκληρώσει το άλμπουμ. Το «Thanks For The Dance» θα κυκλοφορήσει στα 22 Νοεμβρίου και ήδη έχει δοθεί στην δημοσιότητα μια πρώτη γεύση από το άλμπουμ, το «The Goal».

Ακούστε το «The Goal» του Leonard Cohen