Beyoncé και Adele ηχογράφησαν μαζί ένα τραγούδι

beyonce-adele
ΔΕΥΤΕΡΑ, 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο Chris Martin των Coldplay έπαιξε πιάνο στο νέο κομμάτι που συμπεριλαμβάνεται στο άλμπουμ των OneRepublic που κυκλοφορεί το 2020.

Δύο από τις σπουδαιότερες σύγχρονες φωνές της pop, η Beyoncé και η Adele, συνεργάστηκαν με τον Chris Martin σε ένα τραγούδι των OneRepublic. Η αποκάλυψη ήρθε από τον τραγουδιστή του Αμερικάνικου pop rock συγκροτήματος Ryan Tedder σε συνέντευξη που έδωσε στα παρασκήνια του φεστιβάλ Global Citizen το περασμένο σαββατοκύριακο στην Νέα Υόρκη.

Μιλώντας για το πέμπτο άλμπουμ των OneRepublic με τίτλο «Human» που κυκλοφορεί το 2020, ο Tedder ξαφνικά ανακοίνωσε πως ο νέος δίσκος περιλαμβάνει συμμετοχή των Beyoncé, Adele και Martin σε ένα τραγούδι.

«Δεν θέλω να μιλήσω άλλο» αναφέρει ο Tedder στο τέλος του βίντεο, καθώς ολοκληρώνεται η συνέντευξη του. Τελευταία κυκλοφορία των OneRepublic ήταν το «Oh My My» το 2016 με τα singles «Wherever I Go», «Kids» και «Let's Hurt Tonight».

Αυτή θα είναι η πρώτη συνεργασία της Adele με την Beyonce, η οποία είχε συνεργαστεί με τον frontman των Coldplay στο «Hymn For The Weekend» από το «A Head Full Of Dreams» το 2015. Η Adele από την πλευρά της αναμένεται να κυκλοφορήσει το τέταρτο προσωπικό άλμπουμ της μέχρι το τέλος της χρονιάς.