Στο σφυρί τα προσωπικά αντικείμενα του Keith Flint

keith-flint Evgeniy Filippov
ΤΡΙΤΗ, 08 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Ο εμβληματικός frontman των μουσικών πρωτοπόρων Prodigy έβαλε τραγικό τέλος στη ζωή του τον περασμένο Μάρτιο.

Πολλά προσωπικά αντικείμενα του Keith Flint – ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του τον περασμένο Μάρτιο – θα βγουν σε πλειστηριασμό τον ερχόμενο Νοέμβριο. Η πώληση των αντικειμένων θα πραγματοποιηθεί στις 7 Νοεμβρίου από τον οίκο δημοπρασιών Cheffins στο Κέιμπριτζ, για να εξοφληθούν χρέη του frontman των Prodigy.

Πέραν των πολλών αντικειμένων από την καριέρα του Flint ως μουσικού – όπως βραβεία από το MTV, artwork και ένα αρχείο ηχογραφήσεων με διάφορα solo project – στην δημοπρασία θα πουληθούν αρκετά αντικείμενα από τα χόμπι και ενδιαφέροντα του, όπως στολές motocross, ένα χειροποίητο κρεβάτι, σκουλαρίκια και πολλά έργα τέχνης.

«Τα αντικείμενα τονίζουν την διαφορά μεταξύ της προσωπικότητας του Keith επί σκηνής και στην ιδιωτική του ζωή. Είναι σχεδόν αδύνατο να κοστολογηθούν αντικείμενα με τόσο σπουδαία προέλευση, οπότε δεν θα ανακοινώσουμε εκτιμήσεις, αλλά θα βρείτε πολλά αντικείμενα για τα περισσότερα μπάτζετ» δήλωσε ο Martin Millard του οίκου Cheffins.

Alamy / Roger Garfield

Ο πλήρης κατάλογος των αντικειμένων που θα βγουν στο σφυρί θα είναι διαθέσιμος μετά τις 21 Οκτωβρίου και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να τα δουν από κοντά στις 3, 4 και 5 Νοεμβρίου.