Elton John: «Ο Michael Jackson ήταν πραγματικά ψυχικά ασθενής»

michael-Jackson-elton-John Adam Scull
ΤΡΙΤΗ, 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

«Για κάποιο λόγο δεν φαίνεται να άντεχε καθόλου την συντροφιά ενηλίκων» αποκαλύπτει ο «Rocket Man» για τον «Βασιλιά της Pop».

Ο Elton John ετοιμάζεται να εκδώσει την πρώτη αυτοβιογραφία του με τίτλο «Me», όπου μεταξύ άλλων αποκαλύπτει τις εντυπώσεις και την εικόνα που σχημάτισε για τον Michael Jackson. Στο βιβλίο του ο Βρετανός μουσικός εκτίμησε πως ο «Βασιλιάς της Pop» ήταν «πραγματικά ψυχικά ασθενής», αλλά και «ανησυχητικός».

Όπως αναφέρει στην αυτοβιογραφία του, ο John γνώρισε τον Jackson όταν ήταν ακόμα έφηβος και αργότερα αναρωτιόταν τι συνταγογραφημένα φάρμακα έπαιρνε στις αρχές της δεκαετίας του 2000, καθώς του φάνηκε πως «είχε χάσει παντελώς το μυαλό του».

«Ήταν πραγματικά ψυχικά ασθενής, ένας ανησυχητικός άνθρωπος να έχεις κοντά σου» γράφει χαρακτηριστικά ο Βρετανός μουσικός στην βιογραφία του, σε απόσπασμα που δημοσίευσε η RadarOnline.

Στην συνέχεια ο Elton John αναφέρει ένα γεύμα με τον Jackson την δεκαετία του 1990 που τον προκάλεσε ανησυχίες. Ο Βρετανός μουσικός εξηγεί πως το μακιγιάζ του Jackson ήταν σαν να το είχε κάνει ένας «μανιακός» και ότι χρησιμοποίησε κολλητική ταινία στην μύτη του. «Ο κακομοίρης έδειχνε άσχημος, πολύ αδύνατος και άρρωστος» γράφει χαρακτηριστικά.

REX/Shutterstock

Το γεύμα πήρε μια περίεργη τροπή όταν ξαφνικά και «χωρίς να πει κουβέντα» ο Jackson αποχώρησε και αργότερα βρέθηκε στο σπίτι της οικονόμου του να «παίζει ήσυχα» με τον 11χρονο γιο της. «Για κάποιο λόγο, δεν φαίνεται να άντεχε καθόλου την συντροφιά ενηλίκων» εκτιμά ο John το βιβλίο του.