Έτοιμος για το Χόλυγουντ δηλώνει ο Liam Gallagher

liam-gallagher
ΔΕΥΤΕΡΑ, 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Έχει ήδη γράψει ένα μουσικό θέμα για τον επόμενο Τζέιμς Μποντ και ένα τραγούδι που θα ταίριαζε για ταινία του Quentin Tarantino.

Ο Liam Gallagher αποκάλυψε πως θέλει να εμφανιστεί στο soundtrack της νέα ταινίας Τζέιμς Μποντ, το «No Time To Die», αλλά και ότι ήδη έχει ετοιμάσει στίχους για ένα τραγούδι που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως μουσικό θέμα στην ταινία.

Ο frontman των Oasis έκανε τις σχετικές δηλώσεις σε συνέντευξη του στον ιρλανδικό σταθμό Today FM, όπου σχολίασε ότι η νέα ταινία με τον εμβληματικό «007» εστιάζει υπερβολικά στον θάνατο. «Μη πεθάνεις την επόμενη εβδομάδα, βαριέσαι να πεθάνεις σήμερα, μπορεί να πεθάνεις τον επόμενο καταραμένο μήνα – υπάρχει πολύς θάνατος» δήλωσε με σαρκαστική διάθεση ο Gallagher.

Ο Daniel Craig ενσαρκώνει τον Τζέιμς Μποντ για πέμπτη και τελευταία - όπως φαίνεται - φορά στο «No Time To Die», του οποίου η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τον Απρίλιο του 2020.

Όταν ρωτήθηκε εάν θα τον ενδιέφερε να γράψει το μουσικό θέμα της ταινίας, ο ίδιος απάντησε θετικά, λέγοντας πως περιμένει το αντίστοιχο τηλεφώνημα. Στην συνέχεια εξήγησε πως το 2017 είχε συναντήσει την παραγωγό του franchise Barbara Broccoli σχετικά με την μουσική της ταινίας.

«Συναντήσαμε την Barbara Broccoli όταν παίξαμε στο Δουβλίνο και τους ενδιέφερε. Ο Danny Boyle είχε έρθει σε συμφωνία για την ταινία μετά από αυτό, ο οποίος γύρισε το “Yesterday”, οπότε υπήρχε από εκεί μια στενή επαφή. Προφανώς άλλαξαν σκηνοθέτες, εμείς είμαστε ακόμα ανοιχτοί, αλλά δεν έχουν ξεκινήσει καν αυτές οι συζητήσεις» δήλωσε ο Gallagher στην εκπομπή.

REX/Shutterstock

Σύμφωνα με τον Liam Gallagher, το «Gone» από τον δεύτερο solo δίσκο του θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε μια μελλοντική ταινία του Quentin Tarantino.

Πέραν όμως του Μποντ, o Gallagher εξέφρασε την θέληση του να συνεργαστεί με τον Quentin Tarantino, συμπληρώνοντας πως το «Gone» από το δεύτερο solo άλμπουμ του με τίτλο «Why Me? Why Not.» είναι ένα «υπέροχο τραγούδι» που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε ταινία του Αμερικάνου σκηνοθέτη.

Ο ίδιος πάντως τόνισε πως δεν γράφει μουσική με στόχο να παιχτεί σε μια ταινία, αλλά εάν υπάρχει κόσμος που θεωρεί ότι τραγούδια του ταιριάζουν για κάποιο soundtrack, έχει όλη την καλή διάθεση να συζητήσει το ενδεχόμενο.