Τελικά δεν αποσύρθηκε η Nicki Minaj, αλλά παντρεύτηκε στα κρυφά

nicki-minaj
ΤΕΤΑΡΤΗ, 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια αποκάλυψε τον γάμο της με τον Kenneth Petty μέσω ενός βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram.

Η Nicki Minaj αποκάλυψε στους 106 εκατομμύρια followers της στο Instagram πως παντρεύτηκε τον Kenneth Petty. Η υποψήφια για Grammy τραγουδίστρια ανακοίνωσε τον γάμο της μέσω ενός βίντεο που έδειχνε δύο κούπες με τις λέξεις «Κύριος» και «Κυρία» γραμμένες πάνω τους, αλλά και ένα λευκό καπέλο μπέιζμπολ με την λέξη «Νύφη» και ένα μαύρο με την λέξη «Γαμπρός».

Σε περίπτωση που δεν ήταν απόλυτα κατανοητό, η τραγουδίστρια έγραψε στην λεζάντα το πλήρες πραγματικό όνομα της, μαζί με επώνυμο του συζύγου της, δηλαδή Onika Tanya Maraj-Petty, μαζί με την φερόμενη ημερομηνία του γάμου τους, δηλαδή 21.10.2019. Αντίστοιχα στο Twitter άλλαξε το όνομα της σε Mrs. Petty.

Το βίντεο έχει ήδη πάνω από τέσσερα εκατομμύρια views, με πολλούς φίλους και θαυμαστές της Minaj να στέλνουν τις ευχές τους. «Συγχαρητήρια στους δυο σας για την υπέροχη ένωση σας» έγραψε η Naomi Campbell στο σχόλιο της.

Η είδηση του γάμου της 36χρονης τραγουδίστριας έγινε γνωστή λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της πως σκοπεύει να αποσυρθεί από την μουσική για να κάνει οικογένεια. Η Minaj αργότερα διέγραψε την σχετική ανάρτηση στο Twitter, ενώ απολογήθηκε για την ανησυχία που προκάλεσε στους θαυμαστές της.

RadarPics/Shutterstock / Jason Merritt

H Nicki Minaj και ο Kenneth Petty ήταν ζευγάρι σε εφηβική ηλικία και η σχέση τους «αναθερμάνθηκε» πριν από ένα περίπου χρόνο.

Σε συνέντευξη της που δημοσιεύτηκε την περασμένη Κυριακή, η Minaj εξήγησε πως το νόημα της ανάρτησης της ήταν εάν ήθελε να ηχογραφήσει ένα νέο άλμπουμ, ενώ άφησε να εννοηθεί πως έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με ορισμένους καλλιτέχνες για συνεργασίες στα νέα τραγούδια της.