Στροφή στην βιώσιμη μόδα για την Miley Cyrus

miley-cyrus Anthony Harvey
ΠΕΜΠΤΗ, 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια δείχνει τον δρόμο στους θαυμαστές της και επιλέγει να ψωνίζει από καταστήματα με μεταχειρισμένα ρούχα.

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα είναι η δραματική κλιματική αλλαγή των τελευταίων ετών. Πολλοί αστέρες του θεάματος, όπως ο Leonardo DiCaprio, η Sarah Jessica Parker και ο Will Smith, έχουν αναλάβει πρωτοβουλίες για να προωθήσουν πιο βιώσιμες και ηθικές πρακτικές στην καθημερινότητα.

Ανάμεσα σε αυτούς συγκαταλέγεται και η Miley Cyrus, η οποία αποφάσισε να προσεγγίσει την μόδα με μια οικολογική διάθεση και αποφάσισε να αγοράσει μεταχειρισμένα ρούχα, αντί για καινούρια.

Σε μια νέα ανάρτηση της στο Instagram, η Αμερικανίδα pop star έδειξε ένα μαύρο σύνολο – μπότες, τζιν, t-shirt, δερμάτινο τζάκετ και καπέλο – με την υπογραφή του Tom Ford, το οποίο αγόρασε από «δεύτερο χέρι».

«Τα ρούχα που έχουν αγαπηθεί / φορεθεί είναι η πιο βιώσιμη πηγή μόδας» αναφέρει χαρακτηριστικά η Cyrus στην ανάρτηση της, όπου συμπεριέλαβε δύο φωτογραφίες από την «εξόρμηση» της στα καταστήματα. Οι εκατομμύρια followers της Cyrus χαιρέτησαν την πρωτοβουλία της και αποθέωσαν το rock στυλ.