Νοέμβριο κυκλοφορεί το «Everyday Life» των Coldplay

coldplay Chelsea Lauren
ΠΕΜΠΤΗ, 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Το συγκρότημα αποκάλυψε τα τραγούδια του νέου διπλού άλμπουμ μέσω καταχώρησης σε τοπική εφημερίδα της Ουαλίας.

Οι Coldplay αποκάλυψαν με έναν πρωτότυπο και τεχνολογικά «ξεπερασμένο» τρόπο τα καινούρια τραγούδια που έχουν γράψει για τον όγδοο διπλό άλμπουμ τους με τίτλο «Everyday Life».

Σε αντίθεση με τους περισσότερους συναδέλφους τους που αρκούνται σε αναρτήσεις στα social media, το βρετανικό συγκρότημα έδωσε τα ονόματα των τραγουδιών στην δημοσιότητα μέσω καταχώρησης σε τοπική εφημερίδα.

Πιο συγκεκριμένα στην έκδοση της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου της North Wales Daily Post υπήρχε μια ειδική αγγελία στην 31η σελίδα, με όλους τους τίτλους των τραγουδιών που συμπεριλαμβάνονται στο νέο άλμπουμ.

Το «Everyday Life» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου και αποτελείται από δύο δίσκους, το «Sunrise» και το «Sunset» και 16 τραγούδια:

Sunrise

  1. «Sunrise»
  2. «Church»
  3. «Trouble in Town»
  4. «BrokEn»
  5. «Daddy»
  6. «WOTW / POTP»
  7. «Arabesque»
  8. «When I Need a Friend»

Sunset

  1. «Guns»
  2. «Orphans»
  3. «Èko»
  4. «Cry Cry Cry»
  5. «Old Friends
  6. «-»
  7. «Champion of the World
  8. «Everyday Life»

Σε ανάρτηση του στο Twitter ο συνιδρυτής και κιθαρίστας του συγκροτήματος Jonny Buckland εξήγησε πως όταν μεγάλωνε στο Pantymwyn της Ουαλίας, είχε εργ αστεί για ένα καλοκαίρι στην συγκεκριμένη εφημερίδα, όπου έβαζε φωτογραφίες για σπίτια προς πώληση. Κατά δήλωση του δεν ήταν ιδιαίτερα καλός στην δουλειά, παρόλα αυτά θέλησε να τιμήσει την εφημερίδα με τον τρόπο του.

REX/Shutterstock

Ο συντάκτης της εφημερίδας Post Andrew Campbell σχολίασε με μια δόση χιούμορ πως «είναι υπέροχο που ακόμα και οι παγκόσμιοι αστέρες Coldplay αναγνωρίζουν την ασυναγώνιστη αξία διαφήμισης στην Daily Post».