Liam Gallagher: «Η σύζυγος του Noel ευθύνεται για την πολύχρονη κόντρα μας»

noel-gallagher-liam-gallagher Giuseppe Aresu
ΣΑΒΒΑΤΟ, 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Ο πρώην τραγουδιστής των Oasis κατηγόρησε την Sara MacDonald για τον θρυλικό διχασμό με τον αδερφό του.

Ο Liam Gallagher θεωρεί πως η σύζυγος του αδερφού του – η Sara MacDonald – είναι ο λόγος για τον οποίο δεν μπορεί πλέον να βρεθεί με τον Noel Gallagher. Σε μια ανάρτηση του στο Twitter την περασμένη Τρίτη, ο Liam έγραψε πως θέλει «απεγνωσμένα» να κάνει παρέα με τον Noel, όμως η σύζυγος του δεν τον αφήνει.

«Όλοι έχουμε την ικανότητα να συγχωρούμε και να ξεχνάμε, απλά θέλει να το μπορείς και όλοι ξέρουμε πως θέλεις απεγνωσμένα να κάνεις παρέα με τον μικρό αδερφό σου, όμως η σύζυγος σου δεν σε αφήνει. Τι να κάνουμε» έγραψε χαρακτηριστικά ο πρώην τραγουδιστής των Oasis για τον αδερφό του.

Ο Noel Gallagher, ο οποίος πρόσφατα απάντησε αρνητικά στο αίτημα των Foo Fighters για μια επανένωση των Oasis, δεν έχει σχολιάσει την ανάρτηση του αδερφού του.

Μετά την διάλυση του εμβληματικού Brit pop συγκροτήματος το 2009, τα αδέρφια Gallagher έχουν έρθει σε πολλές ρίξεις και παρά τις επιθυμίες των θαυμαστών τους, δεν έχουν καταφέρει να παραμερίσουν τις διαφορές τους.

Κατά καιρούς έχουν δημιουργηθεί οι προσδοκίες πως οι δύο μουσικοί θα τα ξαναβρούν, όμως οι όποιες προσπάθειες δεν έχουν αποδώσει καρπούς μέχρι στιγμής.